2020-01-10 13:10:14
Φωτογραφία για To Madame Tussauds «εξοστράκισε» Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle από την υπόλοιπη κέρινη βασιλική οικογένεια
Ομολογουμένως το Μουσείο έχει κάτι παραπάνω από «γερά αντανακλαστικά»!

Ντόμινο εξελίξεων έχει προκαλέσει η απόφαση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποποιηθούν των βασιλικών του καθηκόντων. Στην προκειμένη, το μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο απομάκρυνε τα κέρινα ομοιώματα του πριγκιπικού ζεύγους από την έκθεση με τα ομοιώματα των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για γερά αντανακλαστικά από την πλευρά των υπεύθυνων, καθώς η αλλαγή πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωσή τους στο Instagram. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα, η κέρινη Βασίλισσα Ελισάβετ (εκτός από τον σύζυγό της Φίλιππο) περιστοιχιζόταν δεξιά και αριστερά από τους εγγονούς της και τις συζύγους τους.

Σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Διευθυντή του Μουσείου Steve Davis στον Independent, η μετακίνηση έγινε για να επισημανθεί και στην έκθεση η απόφασή τους να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής: «Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδρούμε στα απρόσμενα νέα της παραίτησης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ, από «πρεσβύτερα μέλη (σ.σ με την έννοια της αρχαιότητας) της βασιλικής οικογένειας […] Καθώς είναι δύο από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ομοιώματα, φυσικά και θα παραμείνουν σημαντικές προθήκες του μουσείου Madame Tussauds στο Λονδίνο, και θα παρακολουθούμε τι επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους», συμπλήρωσε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Motörhead - Just 'Cos You've Got The Power
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Motörhead - Just 'Cos You've Got The Power
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ