2020-01-15 19:57:27
Φωτογραφία για Ιράν: Για πρώτη φορά από το 2012 ο Χαμενεΐ επικεφαλής της προσευχής της Παρασκευής
Η τελευταία φορά που εκφώνησε την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος Μοσάλα ήταν

η 3η Φεβρουαρίου 2012, με την ευκαιρία της 33ης επετείου από την Ισλαμική Επανάσταση

Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, θα είναι επικεφαλής της μεγάλης προσευχής των μουσουλμάνων την Παρασκευή στην Τεχεράνη, για πρώτη φορά από το 2012, μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Irna.

Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι επισήμως ο ιμάμης της προσευχής για την Τεχεράνη όμως συνήθως μεταβιβάζει αυτό το καθήκον σε άλλους.

Η τελευταία φορά που εκφώνησε την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος Μοσάλα ήταν η 3η Φεβρουαρίου 2012, με την ευκαιρία της 33ης επετείου από την Ισλαμική Επανάσταση και εν μέσω της διεθνούς κρίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Την παραίτηση του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ ζήτησε, πριν από λίγες ημέρες, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Πράσινου Κινήματος, λόγω της διαχείρισης του θέματος με την κατάρριψη του ουκρανικού επιβατηγού αεροσκάφους.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε διαδικτυακά ο Καρουμπί ερωτά πότε ενημερώθηκε ο Χαμενεΐ για την κατάρριψη του αεροσκάφους μετά την απογείωσή του από την Τεχεράνη την Τετάρτη, και γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τους πραγματικούς λόγους της συντριβής του αεροσκάφους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ