2020-01-24 19:20:01
Φωτογραφία για viral βίντεο που «άναψε φωτιές»: Σνόμπαρε ο πρίγκιπας Κάρολος τον Μάικ Πενς σε εκδήλωση;
Η απάντηση και η αποκάλυψη της αλήθειας ήρθε από το παλάτι και την εκπρόσωπο Τύπου του Αμερικανού αντιπροέδρου

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε εχθές ένα viral βίντεο που έδειχνε τον πρίγκιπα Κάρολο να... προσπερνά τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, χωρίς να του σφίγγει το χέρι στο Παγκόσμιο Φόρουμ για το Ολοκαύτωμα στο Ισραήλ, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τη σχέση των δύο ανδρών.

Στο κλιπ που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ερμηνεύτηκε από πολλούς χρήστες (αλλά και ΜΜΕ) ως επιδεικτικό «σνομπάρισμα» του Πενς από τον Βρετανό γαλαζοαίματο, ο πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται να χαιρετά αξιωματούχους καθ' οδόν προς τη θέση του στην αίθουσα. Αφού σφίγγει το χέρι ενός άνδρα και φτάνει μπροστά από τον Πενς και τη σύζυγό του, ρίχνει μια ματιά στο ζευγάρι και τους προσπερνά χωρίς καν να σταματήσει. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας σταματά ακριβώς δίπλα, για να σφίξει χαμογελαστός το χέρι του Ισραηλινού προέδρου Μπενιαμίν Νετανιάχου και να συνομιλήσει μαζί του.

Ο Πενς, ο οποίος δεν είχε σηκώσει το χέρι του για να ανταλλάξει χειραψία με τον Κάρολο όταν περνούσε από μπροστά του, εμφανίζεται να χτυπά φιλικά τον πρίγκιπα στην πλάτη, ενώ εκείνος τον προσπερνά για να φτάσει στον Νετανιάχου.

Η σκηνή αυτή προκάλεσε χείμαρρο σχολίων στα social media, με πολλούς χρήστες να επισημαίνουν ότι ο πρίγκιπας «έριξε άκυρο» στον Αμερικανό αξιωματούχο, αφού τον κοίταξε με ψυχρό βλέμμα αντιπάθειας.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ