2020-01-27 12:01:38
Φωτογραφία για Παραδόθηκε στην Αλβανία η  ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αγρινίου
 Παραδόθηκε στην Αλβανία η  ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αγρινίου με 10 τόνους τρόφιμα  για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Την αποστολή υποδέχθηκε εμφανώς συγκινημένος ο Μητροπολίτης Δυρραχίου Νικόλαος, ο οποίος και μετέφερε τις ευχαριστίες των κατοίκων αλλά και της πολιτικής ηγεσίας.

Ο  Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας δήλωσε σχετικά : “ Η πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.  Οι Αγρινιώτες για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι στις δύσκολες στιγμές συμπαρίστανται στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται. Ευχαριστούμε θερμά την  Μητρόπολη Δυρραχίου για την φιλοξενία. Πολύτιμος αρωγός  στην προσπάθειά μας ήταν  η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και  ο ιερέας Απόστολος Μπλέτσας που ταξίδεψε μαζί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Μαμασούλα για την χορηγία του φορτηγού που μετέφερε τα τρόφιμα ενώ στην  αποστολή μας συμμετείχε  ο Δήμος Καρπενησίου με την δική του  συνεισφορά για τους πληγέντες».
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ