2020-01-28 13:18:50
Φωτογραφία για Το Περάσμα Ντιάτλοφ και 9 από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του κόσμου - ΜΥΣΤΗΡΙΟ
[28/01/2020 - 13:04]

Το Περάσμα Ντιάτλοφ και 9 από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του κόσμου

Από καιρό σε καιρό, ακούμε για ανεξήγητα γεγονότα, μυστήρια πλάσματα και συνθήκες που είναι απλά εντελώς παράξενες. Μερικά είναι απίστευτα, ενώ άλλα εκπροσωπούν γνώριμες έννοιες που θεωρούμε φαντασιώσεις, παρά πραγματικότητα, αλλά είναι πολύ αληθινές.



Στο σημερινό μας θέμα διερευνάμε κάποια λιγότερο γνωστά αλλά πιο ενοχλητικά, μυστήρια ή παράξενα γεγονότα, ανατριχιαστικά μυστήρια και τρομακτικά κρυπτίδια.

Το ατύχημα του περάσματος Ντιάτλοφ

Ο παράξενος χαμός 9 πεζοπόρων στα ουράλια όρη στις 2 φεβρουαρίου, 1959 είναι ένα ανησυχητικό μυστήριο που μπερδεύει τους ερευνητές μέχρι σήμερα.

Τα μέλη της ομάδας ήταν καθοδόν αναρριχόντουσαν σε ένα βουνό 10 χιλιόμετρα βόρεια από εκεί που ανακαλύφθηκαν τα σώματά τους σε μια παράξενη κατάσταση. Η σκηνή ήταν ανοιχτή από μέσα.

Πολλά σώματα είχαν τεράστιες πληγές, συμπεριλαμβανομένων κρανιακών κατάγματων και σπασμένων πλευρών.

Μερικές θεωρίες πρότειναν μια επίθεση από εχθρικές ορεινές φυλές, αλλά οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο βαθμός βίας που προκλήθηκε ήταν “πέρα από αυτό που θα μπορούσε να προκληθεί από έναν άνθρωπο”. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ένα από τα μέλη της είχε δαγκώσει τη γλώσσα του.

Εντοπίστηκαν μαζικά επίπεδα ραδιενέργειας στα ρούχα των θυμάτων, και μερικά είχαν “φάει δέρμα”. Σοβιετικοί ερευνητές κατέληξαν σε μια “επιτακτική φυσική δύναμη” που είχε ως αποτέλεσμα τους χαμούς. Δεν έγινε γνωστό ποτέ τι συνέβει στος ορειβάτες.

Δείτε την συνέχεια στο ελληνικό βίντεο από το κανάλι Lab of Top10 του YouTube:

[embedded content]

10 Μεγαλύτερα Άλυτα Μυστήρια Του Κόσμου



Διαβάστε τη συνέχεια

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Το Περάσμα Ντιάτλοφ και 9 από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του κόσμου periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ