2020-01-29 01:28:17
Φωτογραφία για Έρχεται η αξιολόγηση Κικίλια δια χειρός Μητσοτάκη! Όλες οι πληροφορίες
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

HR

Από crash test αναμένεται να περάσει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς τότε είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξιολόγηση του έργου του.

Εκτός απρόοπτου οι δύο άνδρες θα συναντηθούν τελικά στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στο υπουργείο Υγείας όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, καθώς τελικώς ο Βασίλης Κικίλιας είναι αυτός που θα πρέπει να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κίνηση που από πολλούς ερμηνεύεται και πολιτικά από την πλευρά του πρωθυπουργού αφού ενώ αρχικά είχε διατυπωθεί ότι ο Κ.Μητσοτάκης θα επισκεπτόταν την οδό Αριστοτέλους, την τελευταία στιγμή ανετράπη το σενάριο.

Πάντως το επιτελείο Κικίλια τις τελευταίες ημέρες καταγράφει όλες τις αλλαγές που έχουν προωθηθεί το εξάμηνο που πέρασε, προκειμένου αυτές να παραδοθούν γραπτώς στον πρωθυπουργό ο οποίος και θα αξιολογήσει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr για την αξιολόγηση του υπουργού Υγείας: «Στο υπουργείο Υγείας ο Κ. Μητσοτάκης τέλος του μήνα για την αξιολόγηση Κικίλια! Όλο το παρασκήνιο»


Το μόνο βέβαιον είναι ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες για την αξιολόγηση Κικίλια αυξάνεται και το άγχος στην οδό Αριστοτέλους. Όπως άλλωστε και σε κάθε υπουργείο. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η απόδοση των υπουργών κατά το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης, θα είναι αυτή που θα κρίνει και το μέλλον τους στο κυβερνητικό σχήμα ενόψει του πολυσυζητημένου ανασχηματισμού.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ