2020-01-29 19:31:17
Φωτογραφία για Χαμός με τη babysitter που δεν είχε το μυαλό της στο μωρό! Το ζευγάρι δεν το πίστευε...Ήταν οικογενειακή τους φίλη και αποφάσισαν να της δώσουν δουλειά,
Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη φίλων της, που της ανέθεσαν τη φροντίδα του παιδιού τους 

ανοίγοντας το σπίτι τους και βοηθώντας τη εν μέσω κρίσης ..

με την προσφορά εργασίας. Εκείνη αντί να το εκτιμήσει, άρπαξε όλες τις οικονομίες της οικογένειας για τις δύσκολες ώρες και βούτηξε 40.000 ευρώ.

Ήταν οικογενειακή τους φίλη και αποφάσισαν να της δώσουν δουλειά, για να τη βοηθήσουν οικονομικά. Η νέα babysitter όμως είχε ένα σχέδιο, που δεν μπορούσαν να φανταστούν Δικογραφία για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κατά 41χρονης, με μακρύ… χέρι. Η 41χρονη επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας την περασμένη Πέμπτη και εκμεταλλευόμενη προσωρινή απουσία του ζευγαριού, κατευθύνθηκε στην κρυψώνα που γνώριζε ότι τοποθετεί τα χρήματά του και άρπαξε όλα τα χαρτονομίσματα που βρήκε.

Οταν ο άνδρας της οικογένειας, επιχειρηματίας 60 ετών, διαπίστωσε την κλοπή απευθύνθηκε σοκαρισμένος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε το περιστατικό. Δεν γνώριζε το παραμικρό για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Δεν θα μπορούσε ποτέ να υποπτευθεί την οικιακή βοηθό, την οικογενειακή φίλη.


Ομως, ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φθάσουν στη δράστιδα. Ενημερώθηκαν για την επίσκεψή της την προηγούμενη στο σπίτι για όλες τις δραστηριότητες που είχε η οικογένεια μέχρι τη στιγμή της καταγγελίας και το βράδυ της Παρασκευής εντόπισαν την 41χρονη και την εξέτασαν ως εν δυνάμει ύποπτη.

Αρνήθηκε τότε κάθε συμμετοχή της στην κλοπή, είπε ότι δεν είχε καμία σχέση, ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό. Φεύγοντας όμως από την Αστυνομία φαίνεται ότι φοβήθηκε και στη συνέχεια φέρεται να επέστρεψε τα χρήματα στην οικογένεια.

Ο 60χρονος εξεταζόμενος ενόρκως χθες από την Αστυνομία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι νωρίτερα τον επισκέφτηκε η οικιακή βοηθός του και του επέστρεψε όλο το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει.

Η δράστιδα δεν συνελήφθη από την Αστυνομία λόγω παρέλευσης Αυτοφώρου. Ωστόσο, εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Η σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου για περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ