2020-02-03 20:42:01
Φωτογραφία για Διάσημη πρώην πορνοστάρ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του φίλου της
H διάσημη πρώην πορνοστάρ Τζέσι Τζέιν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Οκλαχόμα καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε τον φίλο της μετά από μια βραδιά κατανάλωσης

αλκοόλ, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMΖ, που επικαλείται πηγές της τοπικής αστυνομίας, η χυμώδης πρωταγωνίστρια των ερωτικών ταινιών βρέθηκε με χειροπέδες τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, αφού «έριξε γροθιά στο πρόσωπο του φίλου της» και τον δάγκωσε στο χέρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του site, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της πορνοστάρ στην πόλη Μουρ, μετά από μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Φτάνοντας έξω από την οικία, οι αστυνομικοί αντίκρυσαν τον άνδρα με τον οποίο διατηρεί η Τζέσι Τζέιν δεσμό με πρησμένο μάτι, και μια μεγάλη δαγκωνιά στο χέρι του. Το «θύμα» της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς ότι η ίδιος και η κοπέλα του είχαν βγει νωρίτερα το ίδιο βράδυ και είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Όταν επέστρεψαν σπίτι, εκείνος αποκοιμήθηκε, και όταν ξύπνησε είδε την ξανθιά καλλονή να πετάει τα «φάρμακά» του (η ίδια υποστήριξε ότι ήταν στεροειδή) στα σκουπίδια.

Ακολούθησε ένας τρικούβερτος καβγάς, στη διάρκεια του οποίου η πορνοστάρ έχασε την ψυχραιμία της και του επιτέθηκε, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Από τη μεριά της, η Τζέσι Τζέιμς κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο φίλος της την έπιασε από τον λαιμό και την πέραξε πάνω στον τοίχο. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει το TMZ, οι αστυνομικοί δεν παρατήρησαν κάποιον τραυματισμό στο σώμα της πορνοστάρ, πέραν μιας μικρής κουκκίδας ξεραμένου αίματος στο κούτελό της.

Μετά τη σύλληψή της, η Τζέι οδηγήθηκε στην κομητειακή φυλακή του Κλίβελαντ. Μερικές ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η 39χρονη έχει μπλεξίματα με την αστυνομία της Οκλαχόμα.

Το 2018 είχε συλληφθεί ξανά για δημόσια μέθη, ενώ μετά τη σύλληψή της είχε δηλώσει κατ' αποκλειστικότητα στην New York Post ότι κάποιος της είχε ρίξει ναρκωτικό στο ποτό, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε έλεγχο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ