2020-02-10 15:20:38
Φωτογραφία για Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ DAVID WILCOCK, BENJAMIN FULFORD KAI ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εναλλακτικός ερευνητής, συγγραφέας και ανακαλύπτης David Wilcock ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα γεγονότα στο πλαίσιο της παγκόσμιας πολιτικής έχουν επιταχυνθεί σε μια πολύ ενεργή φάση. Οι νέες, ενημερωμένες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό «StormWatcher» Twitter ότι ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγορημάτων στην Αμερική εναντίον προσώπων που κατηγορούνται για διάφορα σοβαρά εγκλήματα έχει αυξηθεί σε ένα επιβλητικό 13.605! Ο αριθμός αυξήθηκε κατά 4.311 χρεώσεις από το τέλος Δεκεμβρίου 2017. Ο κανονικός αριθμός των σφραγισμένων κατηγοριών ήταν περίπου 1.100 τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζεται κάτι μεγάλο. Μια συμμαχία έχει σχηματιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι υπεύθυνη για την έρευνα αυτή. Μέσω διαφόρων εμπιστευτικών ατόμων όπως το «Q» ή το «White Hat», ορισμένες σημαντικές πληροφορίες ανακοινώνονται εκ των προτέρων. Τον Φεβρουάριο, οι πιο σημαντικές ενέργειες πρέπει τελικά να ξεκινήσουν. Ο David Wilcock πιστεύει ότι αντιμετωπίζουμε συναρπαστικές και επικίνδυνες στιγμές!

Η τελευταία ενημέρωση του Benjamin Fulford στις 29 Ιανουαρίου 2018 αφορά τις μυστικές εξωγήινες τεχνολογίες που σύντομα θα κυκλοφορήσουν προς όφελος όλης της ανθρωπότητας! Ο Fulford επιβεβαιώνει επίσης ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής, καθώς οι Cabal και Illuminati πρέπει τώρα να εξαλειφθούν. Αυτές οι μυστικές τεχνολογίες είναι ιατρικές συσκευές που είναι σε θέση να θεραπεύσουν όλες τις ασθένειες και να αναζωογονήσουν το σώμα. Υπάρχει ήδη μια τεχνολογία αναπαραγωγής, όπως την γνωρίζετε από το αστέρι της τηλεόρασης Star Trek! Αυτοί οι αντιγραφείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για να παράγουν ποτά και έτοιμα γεύματα. Φυσικά, θα κυκλοφορήσουν μηχανές που θα παράγουν ελεύθερη ενέργεια.

Η Fulford πιστεύει ότι αυτές οι τεχνολογίες προέρχονται από διάφορες εξελιγμένες εξωγήινες φυλές που θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε αυτή την κρίσιμη εποχή. Όλα αυτά τα μηχανήματα υποτίθεται ότι αναπαράγονται στη Γη, κάτι που είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Για την έναρξη της παραγωγής, αναζητούνται επί του παρόντος μεγάλοι επενδυτές και επιχειρήσεις στον στρατιωτικό τομέα, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόσουν γρήγορα όλα αυτά. Μέρος αυτής της τεχνολογίας λέγεται ότι προέρχεται από την Ανταρκτική, όπου πριν από λίγο καιρό, η αρχαία εξωγήινη τεχνολογία ανακαλύφθηκε μέσω δορυφόρου κάτω από το χιλιοστό πάχος στρώμα πάγου! Ο Πρόεδρος Donald Trump θέλει να κάνει αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη σε αμερικανικές εταιρείες και έτσι να ενισχύσει μαζικά την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών ξανά.

Η παρακμή των πιο ισχυρών οργανώσεων στη γη συνεχίζεται με ταχύ ρυθμό. Πολλοί Καθολικοί ιερείς μιλούν τώρα για την πρακτική των σατανικών τελετουργιών στο Βατικανό. Αυτές οι πρακτικές περιλαμβάνουν την κλήτευση πνευμάτων και αιθέριων δαίμωνων που κανονικά δεν υπάρχουν στη διάστασή μας. Αυτά τα πνεύματα μπορούν να κληθούν για λευκή ή μαύρη μαγεία. Σε πρακτικές μαύρης μαγείας, τέτοιου είδους όντα εκδηλώνονται με τελετουργική μαγεία για να επιτύχουν ορισμένους στόχους ή να αποκτήσουν δύναμη.

Τα καλά πνεύματα βοηθούν μόνο αν μπορούν να βοηθήσουν με την βοήθειά τους για να επιτύχουν έναν έντιμο στόχο. Τα κακά πνεύματα εξυπηρετούν εκείνους που ζουν μόνο για να διαστρέψουν και να καταστρέψουν. Η χειρότερη μορφή της μαύρης μαγείας είναι η επιστημονική διαστρέβλωση της αποκρυφιστικής εξουσίας για την πραγματοποίηση εγωιστικών επιθυμιών. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι καινούριες, αλλά έχουν εφαρμοστεί συνεχώς από την εποχή των αρχαίων Βαβυλωνίων. Όλες οι μεγάλες οργανώσεις, από τις κυβερνήσεις μέχρι τις μεγάλες εταιρείες και τις τράπεζες, ασκούν αυτή τη μαγεία. Οι απόκρυφες συνδέσεις λειτουργούν σε πυραμιδική μορφή μέχρι το Βατικανό και πέραν αυτού. Πολλοί επισκόποι στο Βατικανό δεν πιστεύουν πια στον Ιησού Χριστό και στη Βίβλο, αλλά ασκούν το Τεκτονισμό και τα μυστικά μυστικά της Βαβυλώνας. Ο συνταξιούχος Αμερικανός επίσκοπος Jon Shelby Spong, για παράδειγμα, είπε ότι η θρησκεία είναι για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η ενοχή πρέπει να δημιουργηθεί στον Καθολικό Χριστιανισμό.

Το Βατικανό λέγεται ότι βρίσκεται πίσω από την καταστροφή της αρχαίας βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. Η καταστροφή εξαιρετικά πολύτιμων πληροφοριών και γνώσεων από τον παλιό κόσμο επέτρεψε να ξεκινήσει μια αποστολή να κατακλύσει τον κόσμο με πλαστές διδασκαλίες. Το ίδιο έγινε στη Βόρεια και Νότια Αμερική: οι αυτόχθονες λαοί και οι φυλές αποστερούν άγρια ​​την ιστορία τους και προσηλυτίστηκαν. Η αρχαία γνώση των προγόνων τους καταστράφηκε ή κρύφτηκε. Επομένως, όλη η εκρηκτική ιστορική ιστορία του παλαιού κόσμου πρέπει να κρύβεται. Αυτό έχει να κάνει, για παράδειγμα, με την ύπαρξη ανθρώπινων γιγάντων στο παρελθόν ή με αρχαίους προχωρημένους πολιτισμούς που υπήρχαν στη Γη πολλά χιλιάδες χρόνια πριν. Ο George Orwell έγραψε ήδη: «Ποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον. Ποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν! «Η φυσική πνευματικότητα των προγόνων μας έχει αντικατασταθεί από δογματικές θρησκείες, που ασκούν ένα είδος ελέγχου του νου πάνω από την ανθρωπότητα. Όλα αυτά τα δόγματα τώρα καταρρέουν και ακόμη και η υλιστική επιστήμη πρέπει να παραδεχτεί μέσω νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων ότι το υλικό σύμπαν δεν είναι η πραγματική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι γνώριζαν πολύ καλά αυτό.

Το Βατικανό αρέσει να εξαπλώνει την αγάπη και την ειρήνη στον έξω κόσμο, αλλά φρικιαστικές σκηνές συμβαίνουν συχνά πίσω από τα τείχη της εξουσίας. Πολλοί υψηλόβαθμοι κληρικοί καταδικάστηκαν για κακοποίηση παιδιών και διερευνήθηκαν ολόκληρα δαχτυλίδια παιδεραστίας. Το Βατικανό έχει δαπανήσει τα απίστευτα υψηλά ποσά των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ σε κατασταλτικές και αποζημιώσεις σε δοκιμές παιδεραστίας τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι μυστικό! Μεγάλο μέρος του εισοδήματος από τους φόρους εκκλησιών πηγαίνει προς αυτές τις διαδικασίες.

Πολλά από τα παιδιά που επλήγησαν ήταν θύματα σατανικών τελετουργιών στο Βατικανό. Ένας επώνυμος ιερέας ήταν ο Ιησουίτης πατέρας Μαλάτσι Μάρτιν, ο οποίος έγραψε ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ‘προειδοποίησε ότι ο «καπνός του Σατανά» είχε εισέλθει στο Βατικανό και ο Σατανάς εντάχθηκε το 1963 ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας. Αυτά τα τελετουργικά και πρακτικές εκτελούνται προς τιμήν του. Αυτό έχει τεκμηριωθεί και από άλλους επισκόπους. Η λατρεία της σατανικής παιδεραστίας προέρχεται σίγουρα από τους πεσόντες αρχαγγέλους και πηγαίνει πίσω στη βαβυλωνιακή λατρεία των μυστηρίων. Ένας άλλος μάρτυρας ήταν ο πατέρας Gabriele Amorth, ένας καθολικός ιερέας και εξορκιστής από τη Ρώμη. Ισχυρίζεται ότι εξόργισε αρκετούς χιλιάδες ανθρώπους. Ανέφερε αρκετές φορές σατανικές πρακτικές στο Βατικανό και επιβεβαίωσε ότι τα νεαρά κορίτσια απαλλοτριώθηκαν τακτικά από μια ομάδα αστυνομίας του Βατικανού.

Χρησιμοποιήθηκαν για συμβαλλόμενα μέρη στο Βατικανό και εγκλήματα με σεξουαλικά κίνητρα. Ο Amorth είπε στη βρετανική εφημερίδα Telegraph: «Ο διάβολος κατοικεί στο Βατικανό και μπορούμε να δούμε τις συνέπειες. Η κακή επιρροή του Σατανά κυριαρχεί στις υψηλότερες τάξεις της καθολικής ιεραρχίας. Υπάρχουν σήμερα πολλοί καρδινάλιοι που δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και επισκόπους που είναι σε συνδυασμό με τους δαίμονες! «Ο Alfred Kunz ήταν καθολικός ιερέας που ήθελε να διερευνήσει αυτή την τελετουργική παιδική κακοποίηση – δολοφονήθηκε. Τα τελευταία χρόνια, η κατάχρηση αυτή γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή στο κοινό και ο Πάπας έπρεπε να το σχολιάσει αρκετές φορές. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχουν ορθοί Χριστιανοί στο Βατικανό που θέλουν να αποκαλύψουν και να τερματίσουν όλα.

Αυτές οι αποκαλύψεις θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο με την εμφάνιση των εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Η συνεχής κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης ανάγκασαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρουν σχετικά, μολονότι η δουλειά τους είναι συνήθως να καλύψουν αυτά τα σκάνδαλα. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που απλά δεν θέλουν να πιστέψουν ότι πολλοί Χριστιανοί ή δεν μπορουν Ρίχνει φως στη σκοτεινή άβυσσο και δημιουργεί μια νέα συνειδητοποίηση για το τι συμβαίνει στο Βατικανό. Πρέπει να διευκρινιστεί εδώ ότι τα περισσότερα μέλη της Εκκλησίας δεν έχουν ιδέα γι ‘αυτό και δεν συμμετέχουν σε αυτήν.

Ο Πάπας Φράγκισκος ταξιδεύει στη Νότια Αμερική. Έχουν υπάρξει κύματα διαμαρτυριών σε διάφορες χώρες και ο Πάπας έχει επικριθεί για τη συμπεριφορά του που χαρακτηρίζει την παιδική κακοποίηση. Οι πιο βίαιες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν στη Χιλή και ακόμη και οι καθολικές εκκλησίες πυρπολήθηκαν. Παρά το γεγονός ότι συναντήθηκε με θύματα κακοποίησης από ιερείς της Αμερικής, η βία διαμαρτυρίας έφθασε σε ένα πρωτοφανές υψηλό επίπεδο. Οι αντι-Πάπας διαμαρτυρίες μπορούσαν να επιλυθούν μόνο εν μέρει με δακρυγόνα και τουλάχιστον 11 καθολικές εκκλησίες κάηκαν στη Χιλή. Υπήρχαν επίσης απειλητικές επιστολές εναντίον του Πάπα που είπε ότι η επόμενη εμπρηστική βόμβα θα μπορούσε να βγει στην ιεραϊκή ρόμπα του! Αυτό εκτοξεύει έναν δυσοίωνο λόγο για μελλοντικές επισκέψεις στον Πάπα.

Pope Francis visits Chile periergaa

VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Masterchef στις 21.00...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Masterchef στις 21.00...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ