2020-02-12 11:56:16
Φωτογραφία για Ανήλικοι δραπέτες έκλεβαν οχήματα και έκλεβαν... τούρτες!
Το έσκασαν από το Ίδρυμα Ανηλίκων Αγωγής Βόλου το απόγευμα της Κυριακής για να

κάνουν διαρρήξεις με κλεμμένα οχήματα σε περιοχές από την θεσσαλική πόλη μέχρι το Λιανοκλάδι πέντε ανήλικοι, ένας από τους οποίους συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας!

Το βράδυ αμέσως μετά την οργανωμένη απόδρασή τους, οι πέντε πιτσιρικάδες έκλεψαν από το Βόλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα στην περιοχή των Μικροθηβών Μαγνησίας, όπου βρέθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού το πρωί της Δευτέρας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Την ίδια νύχτα, έκλεψαν άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την περιοχή Μικροθηβών το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας στο 229ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι ανήλικοι δραπέτες κατέληξε στη Στυλίδα, όπου έκλεψαν άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, διέρρηξαν μια ταβέρνα και έκλεψαν 2.000 ευρώ
. Έπειτα, εισέβαλαν σε ένα ζαχαροπλαστείο προκαλώντας φθορές ύψους 250 ευρώ, άρπαξαν 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και μια... τούρτα (!) και εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα! Τέλος, τα ξημερώματα της Δευτέρας έκλεψαν από τη Στυλίδα άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαμίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 17χρονος μέλος της πενταμελούς ομάδας που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και διατάχθηκε ο επανεγκλεισμός του στο Ίδρυμα, ενώ οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του αναζητούνται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ