2020-02-12 20:10:47
Φωτογραφία για ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο αγώνας για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη έχει φτάσει σε μια επικίνδυνη φάση καθώς η μαύρη Khazarian χρησιμοποιεί βιολογικά όπλα για να ξεκινήσει έναν πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο αποτυγχάνει επειδή τόσο τα κινέζικα όσο και τα λευκά καπέλα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα γνωρίζουν ακριβώς ποιος είναι πίσω από τις επιθέσεις βιο-όπλων στην Κίνα και τώρα στην Αφρική.

Σύμφωνα με πηγές P3-μασονικές των ισραηλινών εγκλημάτων Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρει την πρόσφατη προσπάθεια να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Οι πηγές του Πενταγώνου δεν αναφέρουν ρητά το Netanyahu, αλλά δείχνουν επίσης την ισραηλινή κυβέρνηση. Αν οι Ισραηλινοί θέλουν να αποφύγουν τη συλλογική τιμωρία, πρέπει να παραδώσουν τον Νετανιάχου και τους συνεργούς του που διέπραξαν τις μαζικές δολοφονίες στους Κινέζους για ανάκριση, λένε οι πηγές της CIA.

Σε μια ένδειξη ότι η Μαφία Khazarian κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο, οι πηγές του Πενταγώνου και της Ασίας μυστική κοινωνία είναι σιωπηλή. Αρκετές προσπάθειες να επιβεβαιωθούν ανεξάρτητα για το τι συμβαίνει στην Κίνα, για παράδειγμα, αντιμετώπισαν » σιωπή». Μια πηγή του Πενταγώνου αναφέρει: «Εκτός από τον πρώην πρόεδρο του επικεφαλής του προσωπικού, Joe Dunford, ο οποίος είναι τώρα στο διοικητικό συμβούλιο της Lockheed, δεν υπάρχουν νέα και μπορεί να παραμείνει για λίγο. «

Υπάρχει επίσης μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία λογοκρισίας σχετικά με την επίθεση βιολογικών όπλων στην Κίνα. Για παράδειγμα, η ακόλουθη παράγραφος διαγράφηκε από ιστοχώρο ειδήσεων που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ: «Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε επίσημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να εξηγήσουν γιατί βρέθηκαν κάδοι βιολογικού κινδύνου στο κεντρούμενο γενικό προξενείο στο Wuhan. Οι δυνάμεις ασφαλείας της ΛΔΚ έχουν συνδέσει άλλες διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ στη χώρα. «

Την περασμένη εβδομάδα, οι πράκτορες της Mossad απείλησαν επίσης Ινδούς επιστήμονες που ανέφεραν ότι βρήκαν ιούς HIV που εισήχθησαν τεχνητά στον νέο ιό corona που μολύνει την Κίνα και τους ανάγκασε να αποσύρουν το χαρτί τους, δήλωσε ο Mossad. πηγές. Προφανώς, κάποιος που είναι ισχυρός στο Ισραήλ θέλει να κρύψει το γεγονός ότι είναι μια επίθεση βιο-όπλων στην Κίνα.

Φυσικά, ο κόσμος δεν πιστεύει την ιστορία ότι πρόκειται για έναν φυσικό ιό corona. Οι μουσουλμάνοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, όπως και οι Ρώσοι και οι Ινδοί. Όλοι οι άλλοι, εκτός από μια συρρικνωμένη ομάδα με πλύση εγκεφάλου προβάτων στη Δύση, επίσης γνωρίζουν. για τον Μπέντζαμιν Φούλφορντ.

BENJAMIN FULFORD = Israel commits suicide by declaring war on China



[embedded content]



BENJAMIN FULFORD = Huge anti Chinese campaign launched after secret talks fail



[embedded content]



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Star Trails of the North and South
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Star Trails of the North and South
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ