2020-02-13 14:30:08
Φωτογραφία για Επίσκεψη συνεργασίας του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» με την Διεύθυνση Μηχανικού του ΓΕΣ
 Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και του ΥΠΕΘΑ, που υπογράφτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, επισκέφθηκε την έδρα της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΜΧ) στο Λουτράκι, όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Γεώργιος

Κέλλης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνεργασία και συνεκπαίδευση της Κυνοφιλικής Ομάδας Διάσωσης του Συλλόγου με τα ΣΣΕΣ (Στοιχεία Στρατιωτικών Εκπαιδευμένων Σκύλων) του ΕΤΑΚ (Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών) του 747 ΕΤΜΧ (Ειδικό Τάγμα Μηχανικού).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κυνοφιλική Ομάδα του Συλλόγου είναι η μόνη στην Ελλάδα η οποία έχει λάβει πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα Νational Search And Rescue Dog Association UK (NSARDA) έτσι ώστε να αναζητά συγκεκριμένο άτομο.

Την αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούσαν ο πρόεδρος του κ. Κων/νος Γιαννόπουλος, 19 συνοδοί σκύλων μαζί με 6 σκυλιά έρευνας και διάσωσης, καθώς και 3 Βρετανοί εκπαιδευτές – πιστοποιητές του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης NSARDA.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ