2020-02-26 13:32:11
Φωτογραφία για Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου ενόψει των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων :«Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020»
Οι λεπτομέρειες  της διοργάνωσης των  πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο «Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020»  εξετάστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αγρινίου παρουσία του κ. Δημήτρη Νικολακόπουλου,  Βοηθού Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες Αθλητισμού -  Ολυμπισμού.

Παρόντες ήταν ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Μίμης  Σκορδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όπως ενημέρωσε ο  κ Νικολακόπουλος οι εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν σε 5 πόλεις της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος. Στο Αγρίνιο ως  ημέρα διοργάνωσης έχει  οριστεί η 5η Μαρτίου : «Σήμερα συναντηθήκαμε με τους πολιτικούς φορείς της Δημοτική Αρχής του Αγρινίου με σκοπό την άρτια οργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο ‘’Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020’’,  ενόψει της Αφής της  Ολυμπιακής Φλόγας.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις διαδραστικού χαρακτήρα για τους πολίτες της περιφέρειας μας. 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ