2020-03-03 03:08:53
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε τη Δική σας Βάση για Μαχαίρια

Ο τρόπος που αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας είναι πολύ σημαντικός. Αν τα έχετε σκορπισμένα σε ένα συρτάρι, υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε μέσα στο συρτάρι το μαχαίρι ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Επίσης, αυτός ο τρόπος αποθήκευσης μπορεί να προκαλέσει φθορά στα κοφτερά σας μαχαίρια, τα οποία θα χρειαστούν σύντομα ακόνισμα για να γίνουν, και πάλι, όπως ήταν.



Η καλύτερη λύση είναι να τα αποθηκεύετε σε ειδική βάση για μαχαίρια για να τα έχετε όλα σε σειρά και σε τάξη οργανωμένα.

Αν δεν έχετε έτοιμη ξύλινη βάση, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, εύκολα και οικονομικά.



Θα χρειαστείτε:

Ένα βάζο ή ποτήρι

Ξύλινα στικ που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ. Θα χρειαστείτε περίπου 2 συσκευασίες με 100 στικ, αν και αυτό εξαρτάται από το πόσο πλατύ στόμιο έχει το ποτήρι ή το βάζο σας.

Τα μαχαίρια σας, φυσικά!



Διαλέξτε το βάζο ή το ποτήρι που σας αρέσει και γεμίστε το με τα ξύλινα στικ. Φροντίστε ώστε η κοφτερή τους πλευρά να βρίσκεται στον πάτο του βάζου. Μόλις το βάζο γεμίσει με όσα στικ χρειάζεται, έτσι ώστε αυτά να μην μετακινούνται, περάστε ενδιάμεσα τα μαχαίρια σας και η χειροποίητη βάση σας θα είναι έτοιμη!



spirossoulis.com

Let's block ads! (Why?)

Φτιάξτε τη Δική σας Βάση για Μαχαίρια periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ