2012-06-20 22:24:16
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Αλεξούδης
Μόνο με έναν βοηθό έμεινε πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς ο Βασίλης Αλεξούδης υπέβαλε αιφνιδίως την παραίτηση του από το προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού.

Άλλη μία δυσάρεστη εξέλιξη συνέβη στον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βασίλης Αλεξούδης, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα και κατέθεσε την παραίτηση του.

Ο Αλεξούδης εξήγησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι προσωπικοί και δεν έχουν σχέση με τη συνεργασία του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γόντικας προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά σε πρώτη φάση δεν τα κατάφερε.

Ο Φερέιρα πλέον αναγκάζεται να αναζητήσει και προπονητή τερματοφυλάκων, μετά τις δύο παραιτήσεις των Πορτογάλων συνεργατών του.

Ο Αλεξούδης θεωρείται επιτυχημένος στη δουλειά του, αφού κρατούσε σε καλή αγωνιστική κατάσταση όλους τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και πιστώνεται την άνοδο και την εξέλιξη των Καπίνου και Ταμπάκη.

Δεν το γνώριζε κανείς

Στην κυριολεξία η παραίτηση του Αλεξούδη τους άφησε όλους άφωνους, αφού κανένας δεν είχε ενημερωθεί. Ακόμα και οι τερματοφύλακες του Τριφυλλιού πληροφορήθηκαν την είδηση από τους δημοσιογράφους και ρωτούσαν εάν εξήγησε τους λόγους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ