2020-04-11 18:48:07
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Οι Χάρτες της Apple για την εμφάνιση δοκιμαστικών δομών για το COVID-19
Για να συνεχίσει τις προσπάθειές της σχετικά με την καταπολέμηση της εξέλιξης του COVID-19 και να προσπαθήσει να εξαλείψει όσο το δυνατόν περισσότερο την άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση και την υγεία, η Apple θα κάνει μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή της του γεωγραφικού εντοπισμού.    

Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στα νοσοκομεία και άλλες κλινικές που είναι σε θέση να εκτελούν δοκιμές ανίχνευσης ιών να εμφανίζονται. Μετά από προσεκτικό έλεγχο, αν οι πληροφορίες είναι σωστές, αυτές οι δομές θα εμφανιστούν απευθείας στους Χάρτες της Apple ως τέτοιες, με τη μορφή του λογότυπου ενός μικρού αστερίσκοι σε κόκκινο φόντο.

Η εφαρμογή μπορεί στη συνέχεια να εμφανίσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με αυτές, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό επικοινωνίας τους, ή ακόμα και τον τύπο της δομής. Η Apple ζητά επίσης από τους συμμετέχοντες σε αυτό το πρόγραμμα να αναφέρουν εάν η δομή τους εμπεριέχει συγκεκριμένους όρους όπου χρειάζεστε μια συνταγή για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν, η είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού; Τόσες πολλές ερωτήσεις και λεπτομέρειες που θα κάνουν τη συνέχιση των εργασιών όσο το δυνατόν πιο ρευστή. Μετά από εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές, μάσκες, προσαρμογή στις μηχανές αναζήτησης και μια νέα εφαρμογή, η Apple δεν έχει τελειώσει προφανώς με την πάλη ενάντια στην κρίση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ