2020-05-11 23:02:23
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα βάζει με τους Δημοκρατικούς κυβερνήτες για την επανεκκίνηση της οικονομίας
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί τους κυβερνήτες των Δημοκρατικών ότι θέλουν πολιτικό πλεονέκτημα καθυστερώντας την επανεκκίνηση της οικονομίας – Στο στόχαστρό του η Πενσιλβάνια

Με τους κυβερνήτες των Δημοκρατικών τα βάζει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ που παρά τους χιλιάδες νεκρούς στη χώρα του βιάζεται να επαναλειτουργήσει η οικονομία, ενόψει και των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Αμρικανός πρόεδρος κατηγόρησε τους κυβερνήτες που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς ότι επαναλειτουργούν πολύ αργά τις πολιτείες, κάνοντας λόγο για πολιτικό πλεονέκτημα που θέλουν να αποκτήσουν. Ωστόσο, δεν τεκμηριώνει τον ισχυρισμό του, κι ενώ στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί πάνω από 80.000 νεκροί.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, που στοχεύει στην επανεκλογή του τον Νοέμβριο, θέλει να επανεκκινήσει την αμερικανική οικονομία σύντομα παρά τις συστάσεις των ειδικών υγείας να προχωρήσει με πιο προσεκτικά βήματα για να αποφύγει το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της επιδημίας.


Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ενθαρρύνει τις πολιτείες να χαλαρώσουν τους περιορισμούς που έχουν σχεδιαστεί για την αναχαίτιση της διασποράς της νόσου. Σήμερα, καταφέρθηκε εναντίον των αρχών της Πενσιλβάνια.

«Ο υπέροχος λαός της Πενσιλβάνια θέλει την ελευθερία του τώρα και έχει πλήρη επίγνωση του τι προϋποθέτει αυτό. Οι Δημοκρατικοί κινούνται με αργούς ρυθμούς, σε ολόκληρη τη χώρα, για πολιτικούς σκοπούς. Θα περίμεναν έως την 3η Νοεμβρίου εάν εναπόκειτο σε εκείνους. Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια. Να είστε ασφαλείς, κινηθείτε γρήγορα» γράφει ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche 911 hot rod
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche 911 hot rod
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ