2020-05-18 14:49:03
Φωτογραφία για Απίστευτη ιστορία! Ο παλαίμαχος NBaer Γκίλμπερτ Αρίνας αποκάλυψε πως κέρδισε το λόττο
Λένε ότι αν έχει τύχη... διάβαινε και ο παλαίμαχος άσος του NBA Γκίλμπερτ Αρίνας κέρδισε 300.000 δολάρια στο λόττο ύστερα από μια απίστευτη ιστορία που δεν συμβαίνει ούτε σε κινηματογραφικές ταινίες!

Είναι από τις καταστάσεις που διαβάζεις, ξαναδιαβάζεις και φτάνεις στο σημείο να λες ότι «αυτά δεν... γίνονται». Όμως γίνονται και... παραγίνονται!

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας μπορεί να μην έχει οικονομικό πρόβλημα από τη στιγμή που έχει «βγάλει» περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια ωστόσο έχει χόμπι να παίζει κάθε εβδομάδα συγκεκριμένους αριθμούς στο λόττο.

Τι συνέβη όμως όταν δεν πρόλαβε να ποντάρει στους αγαπημένους του αριθμούς και από... σπόντα μαθαίνει ότι κέρδισε 300.000 δολάρια; Διαβάστε την ιστορία που μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό που ακολουθεί δεν αφορά μια καλή πράξη, αλλά τη θυσία και την πίστη ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει δυσκολίες
. 12 Μαΐου. Έφυγα βιαστικά από το σπίτι για να παίξω τα νούμερά μου στο λόττο. Παρόλα αυτά ξέχασα τα χρήματά μου. Είχα όλα και όλα 10 δολάρια στο αυτοκίνητο. Σταμάτησα στο βενζινάδικο για να βάλω 10 δολάρια βενζίνη, ώστε να προλάβω να φτάσω μέχρι το δικό μου βενζινάδικο. Εκείνη τη στιγμή ένας ταλαιπωρημένος άνδρας μου λέει: 'Κύριε μπορείς να μου δώσεις λίγα ψιλά;' Αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν 'γάμ@@@ε το, δεν έχω χρόνο γι' αυτές τις βλακείες' οπότε του απάντησα πως 'έχω 10 δολάρια για να βάλω λίγο βενζίνη. Μόνο αυτά! Και μόλις οκτώ λεπτά για να προλάβω να φτάσω στο επόμενο βενζινάδικο ώστε να παίξω τα νούμερά μου πριν να είναι αργά'.

Μου είπε ότι μπορούσα να παίξω εκεί λόττο, αλλά του απάντησα ότι στο δικό μου βενζινάδικο με αφήνουν να πατήσω εγώ τα κουμπιά. Στη συνέχεια με ρώτησε πόσο μακριά πηγαίνω και εγώ αναρωτιόμουν μέσα στο μυαλό μου 'γιατί μου κάνει τόσες ερωτήσεις'. Για την ακρίβεια πήγαινα στο Καλαμπάσας, που ήταν επτά λεπτά πιο μακριά από το βενζινάδικο ωστόσο του είπα ψέματα ότι πήγαινα στο Θάουζεντ Όοουκς το οποίο απείχε τουλάχιστον 16 λεπτά πιο μακριά.

Έκανε τα μαθηματικά και μου είπε ότι είχα οκτώ λεπτά για να προλάβω και ότι θα χρειαστώ 16 για να φτάσω έως εκεί: 'Θα βάλω πέντε δολάρια βενζίνη και θα σου δώσω τα άλλα πέντε' του απάντησα και αμέσως μετά μου είπε: 'Δεν θα σου φτάσουν πέντε δολάρια για τόσο δρόμο, κράτα τα 10 και μόλις κερδίσεις το λόττο, θα μου δώσεις 20'. Τον ρώτησα: 'Είσαι σίγουρος ότι θα νικήσω;' και μου είπε: 'Ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις".

Όταν έφτασα στο βενζινάδικο που πήγαινα συνήθως για να παίξω τους αριθμούς στο λόττο το βρήκα κλειστό! Θεώρησα ότι έκλεισε νωρίς και έτσι δεν έπαιξα τα νούμερά μου. Ξύπνησα το επόμενο πρωί της Τετάρτης με ένα μήνυμα που έλεγε: 'Συγχαρητήρια, κέρδισες 300.000 δολάρια'. Το αγνόησα γιατί υπήρχαν πολλά fake sms που σε κάνουν να νομίζεις ότι κέρδισες. Δεν γινόταν να έχω κερδίσει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχα παίξει τα νούμερά μου. Πιο αργά την ίδια μέρα, πήγα στο βενζινάδικο για να παίξω powerball κι ο ιδιοκτήτης έτρεξε έξω φωνάζοντας: 'Κέρδισες, σου έστειλα μήνυμα' και αμέσως του είπα: 'Μας πώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που δεν έπαιξα;' Αμέσως μου είπε ότι ήταν εκείνος που είχε παίξει τα νούμερά μου γιατί θα έκλεινε νωρίς!

Αργότερα κατάφερα να βρω τον ταλαιπωρημένο άνθρωπο που μου είχε πει ότι θα κερδίσω και του έδωσα το μερίδιό του! Όμως για την ασφάλειά του δεν θα σας πω το ποσό. Πήδηξε από χαρά και με αγκάλιασε κλαίγοντας για πέντε λεπτά, ενώ άρχισε να προσεύχεται. Έχω δώσει πολλά στους άστεγους, όμως δεν είχα ποτέ την ευλογία κάποιου. Η καλή καρδιά του ευλόγησε αυτό το κουπόνι».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ