2020-05-22 03:21:28
Φωτογραφία για Αυτοτραυματίστηκε ο ληστής όταν άκουσε ότι τον προφυλάκισαν
O σεσημασμένος κακοποιός ισχυρίστηκε πως όταν έκανε τις δύο ληστείες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε συναίσθηση

Μέσα στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου Βόλου αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο ο 35χρονος που είχε ληστέψει δυο εργαζόμενες γυναίκες, όταν πληροφορήθηκε την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο ώσπου να γίνει η δίκη του!

Ο σεσημασμένος κακοποιός είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας για τη ληστεία που διέπραξε το βράδυ του Σαββάτου σε ένα fast food στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όταν ακινητοποίησε την υπάλληλο απειλώντας την με μαχαίρι, άρπαξε 310 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο, οι κάμερες της περιοχής τον κατέγραψαν πεντακάθαρα και τον αναγνώρισαν οι αστυνομικοί, καθώς τον είχαν συλλάβει στις 27 Μαρτίου επειδή είχε ληστέψει μια γυναίκα υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων και είχε αρπάξει 260 ευρώ!


Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 35χρονος που κατηγορείται για ληστεία κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, ισχυρίστηκε πως, όταν έκανε τις δύο ληστείες, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε συναίσθηση, ενώ υποστήριξε ότι προσπάθησε να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, αλλά τον πρόλαβαν οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού!

Η απόφασή για την προφυλάκισή του προκάλεσε απελπισία στον 35χρονο, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε. Στα δικαστήρια έφτασε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου του παρείχε τις πρώτες βοήθειες αλλά έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να διακομιστεί σε νοσοκομείο κι έτσι παρέμεινε στα κρατητήρια ώσπου να μεταχθεί στις φυλακές.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ