2020-05-27 11:23:04
Φωτογραφία για Κέιτ Μίντλετον ή «Αικατερίνη η Μεγάλη»; Η μέλλουσα βασίλισσα αναλαμβάνει δράση εν μέσω πανδημίας
Με την 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ στην απομόνωση στο κάστρο του Ουίνδσορ, εξαιτίας

της πανδημίας του κορωνοϊού και τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να έχουν εγκαταλείψει το παλάτι, μετά το Megxit, το βάρος της εκτέλεσης των βασιλικών καθηκόντων έπεσε στους ώμους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Αν και ο 37χρονος δούκας του Κέιμπριτζ μαζί με την 38χρονη Κέιτ και τα τρία τους παιδιά, τον 6χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 5χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 2 ετών, πρίγκιπα Λιούις, έχουν μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον στην εξοχική τους κατοικία Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ, εξαιτίας της πανδημίας, κάθε μέρα δίνουν το «παρών», μέσω βιντεοκλήσεων, όπου τους καλεί το καθήκον. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν παραστεί εικονικά σε εγκαίνια νοσοκομείων, μιλούν τηλεφωνικά με νοσηλευτές ακόμα και σε χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας ενώ μαζί με τα παιδιά τους μοιράζουν φαγητό σε ευπαθείς ομάδες στο Νόρφολκ.


Το βάρος που σηκώνει η μέλλουσα βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον αναλύει με κάθε λεπτομέρεια το βρετανικό περιοδικό Tatler, που έχει εξώφυλλο την δούκισσα του Κέιμπριτζ στην έκδοση Ιουλίου\Αυγούστου. Ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο από νυχτερινή έξοδο της Κέιτ μαζί με τον σύζυγό της. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φορά μάξι λευκή τουαλέτα, που αφήνει ακάλυπτο τον ένα ώμο και ελάχιστα κοσμήματα ενώ το λαμπερό της χαμόγελο, αποδεικνύει πώς η «Waity Katy» (Η Κέιτ σε αναμονή), όπως την αποκαλούσαν όσοι νόμιζαν

ότι ποτέ η σχέση της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο δεν θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, έχει εξελιχθεί σε μια «βασίλισσα σε αναμονή», γεμάτη αυτοπεποίθηση.

«Αικατερίνη η Μεγάλη», είναι ο τίτλος που συνοδεύει την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο του ιστορικού βρετανικού περιοδικού. Μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο «βαρύς» για την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η σύγκριση με την Ρωσίδα αυτοκράτειρα παράτολμη αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η νεαρή γυναίκα με καταγωγή από μια μεσοαστική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, ξέρει και μπορεί να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

«Έχει γίνει ξαφνικά η Κέιτ Μίντλετον μια από τις γυναίκες που επηρεάζουν τον πλανήτη;», αναρωτιέται το δημοσίευμα - αφιέρωμα στην δούκισσα του Κέιμπριτζ και τονίζει πως στα εννέα χρόνια του γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και στο κέντρο της μοναρχίας, γεγονός που έγινε ξεκάθαρο κατά την πανδημία του κορωνοϊού, όταν οι Βρετανοί την είδαν να χειροκροτά το νοσηλευτικό προσωπικό, να μιλά μέσω βιντεοκλήσης σε μαθητές, να δίνει συνεντεύξεις για το πώς βοηθά η ίδια τα παιδιά της με τα μαθήματα την περίοδο του lockdown. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιάζει χαμένος όταν η Κέιτ δεν είναι στο πλευρό του, η Κέιτ, αν και μερικοί διαφωνούν, έχει πάρει τα ηνία στα χέρια της», αναφέρει το αφιέρωμα στο Tatler και προσθέτει πως αυτή τη στιγμή που η χώρα ζητά στήριξη από τον θεσμό της μοναρχίας, το αστέρι της Κέιτ λάμπει πολύ ψηλά.Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Άννα Πάστερνακ, γνωστή από το bestseller «Princess in Love», που έγραψε για τη αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα για την Κέιτ Μίντλετον στο Tatler, μίλησε με αυλικούς, φίλους της δούκισσας και ανθρώπους από το περιβάλλον της και κατόρθωσε να ανακαλύψει πού οφείλεται η ψυχρή σχέση της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Μέγκαν Μαρκλ.

«Εξαντλημένη και παγιδευμένη» η Κέιτ Μίντλετον; Τι απάντησε το παλάτι

Φίλοι της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψαν στο Tatler πως μετά το Megxit τα καθήκοντα για την δούκισσα αυξήθηκαν καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και τώρα έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες. Μια φίλη της δούκισσας του Κέιμπριτζ, που μίλησε στην Πάστερνακ υπό καθεστώς ανωνυμίας, ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον «αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη» από το βάρος των καθηκόντων που καλείται να φέρει εις πέρας ενώ τόνισε πως «η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ήθελαν να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν με την παραίτησή τους από την βασιλική οικογένεια έδειξαν πως είναι εγωιστές και κοίταξαν τους εαυτούς τους αδιαφορώντας για τα παιδιά του ζευγαριού».Μια άλλη φίλη της Κέιτ αποκάλυψε στο Tatler πως η δούκισσα είναι «έξαλλη» με την δουλειά που έπεσε στους ώμους της, αν και δείχνει γελαστή, όταν βγαίνει δημόσια. «Εργάζεται σκληρά σαν ένας τοπ CEO, που πρέπει να εμφανίζεται διαρκώς, χωρίς να έχει το προνόμιο να θέσει όρια και να κάνει πολλές διακοπές», ανέφερε στο περιοδικό φίλη της Κέιτ Μίντλετον.

Αν και το Tatler αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, ήδη, ο βρετανικός Τύπος δημοσίευσε αποσπάσματα του αφιερώματος και εκπρόσωπος από το παλάτι του Κένσιγκτον διέψευσε πως η μέλλουσα βασίλισσα «βαρυγκομά» με τα επιπρόσθετα καθήκοντά της και χαρακτήρισε τις σχετικές αποκαλύψεις «ψευδείς».

Η διαφωνία με την Μέγκαν Μαρκλ και το ξέσπασμα της Κέιτ

Μία από τις φίλες της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τον λόγο που η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε για πρώτη φορά σε ρήξη με την Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα. Αν και ο βρετανικός Τύπος συχνά ανέφερε πως οι δύο δούκισσες δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε την πραγματική αιτία. Σύμφωνα με την φίλη της Κέιτ, τον Μάιο του 2018, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, οι δύο γυναίκες σε μια πρόβα του γάμου διαφώνησαν για το αν τα παρανυφάκια θα φορέσουν καλσόν ή όχι.

Καθώς η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν παράνυφος στον λαμπερό γάμο του θείου της, η Κέιτ ζήτησε από τη Μέγκαν να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να βάλουν καλσόν, παρά την ζέστη, όπως είχε γίνει και στον δικό της γάμο. Τελικά, «νίκησε» η Μέγκαν Μαρκλ και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του γάμου της, όλα τα παρανυφάκια είχαν γυμνά πόδια ενώ η Κέιτ Μίντλετον, ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν εξαιρετικά ευαίσθητη ψυχολογικά, αφού, σχεδόν, ένα μήνα πριν είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Λούις.Μια άλλη ανώνυμη πηγή, που μίλησε στο Tatler για την δούκισσα του Κέιμπριτζ, αποκάλυψε πως η Κέιτ έχει σαν πρότυπο την βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με την πηγή η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Γηραιάς Αλβιόνας κρατά χαμηλό προφίλ επειδή γνωρίζει πως το έπαθλο, ότι μια μέρα θα γίνει βασίλισσα είναι πολύ μεγάλο. Στο αφιέρωμα για την Κέιτ Μίντλετον δεν παραλείπεται ο ρόλος της φιλόδοξης και δυναμικής μητέρας της Κάρολ, την οποία η Κέιτ εμπιστεύεται. Φίλη της Ντόνα Ερ, που κάποτε έβγαινε με τον αδελφό της δούκισσας, τον Τζέιμς Μίντλετον, δήλωσε: «Η Κάρολ είναι ο ιθύνων νους για αυτά τα κορίτσια». Προφανώς και για την μικρότερη κόρη της, Πίπα Μίντλετον, που δεν παντρεύτηκε πρίγκιπα, αλλά δεν τα πήγε και άσχημα, όταν το 2017 ένωσε τη ζωή της με τον ευκατάστατο χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ