2020-05-29 18:00:10
Φωτογραφία για Όσα θα δούμε απόψε στο «Best Friend’s Fear»
Ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που  έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα! Την Παρασκευή 29 Μαΐου:

1. ΖΟΖΕΦΙΝ – ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ

Η Ζόζεφιν έρχεται με τη φίλη της Κόνι για να δοκιμάσουν μία θαυματουργή μέθοδο μαυρίσματος. Σύντομα, η Ζόζεφιν θα καταλάβει πως η λοσιόν που θα χρησιμοποιηθεί είναι μία μεγάλη απάτη 2. GIRLS NEXT DOOR (Φαίη και Δανάη) – ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ Οι YouTubers «Girls Next Door» παρασύρονται από τη φίλη τους Έλενα Κρεμλίδου και έρχονται σε μια εταιρεία φαρμάκων για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Η λάθος πόρτα που ανοίγει η Έλενα οδηγεί τη Φαίη και τη Δανάη σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ραδιενέργεια…

3. ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑ – ΧΡΥΣΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ

Η Μαρία μαζί με τη φίλη της, Χρύσα, έρχονται να συναντήσουν τον Σάββα στο σπίτι ενός φίλου. Η Μαρία δε θα περάσει τόσο ωραία όσο η υπόλοιπη παρέα, καθώς ένας  αδίστακτος κακοποιός θα επιχειρήσει να μπει στο απόμερο σπίτι.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας ώστε να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας και να εισβάλει την κατάλληλη στιγμή!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ