2020-05-31 18:01:56
Φωτογραφία για Βελτιωμένο περιπολικό 500 ίππων από τα χέρια Έλληνα αστυνομικού!
Αυτό το περιπολικό Skoda Octavia ήταν παρατημένο μέχρις ότου ένας Έλληνας αστυνομικός με πολύ μεράκι του έδωσε νέα πνοή, χαρίζοντάς του 500 ίππους και πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο ειδικός φρουρός Γιώργος Βραχνής, με προσωπικά του έξοδα που ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ και κυρίως, με προσωπική δουλειά, δημιούργησε ένα από τα πιο δυνατά περιπολικά που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Βραχνής, οδήγησε το περιπολικό που βρισκόταν στην Αμυγδαλέζα με σπασμένο κινητήρα και ραγισμένη τουρμπίνα σε συνεργείο που πραγματοποιεί βελτιώσεις στο Μενίδι, εκεί όπου ο ίδιος μαζί με τους μηχανικούς κατάφερε να τους προσδώσει 500 ίππους. Μάλιστα, η τελική ταχύτητα του βελτιωμένου περιπολικού είναι 268 km/h, όπως μετρήθηκε από σύστημα GPS.

Ανάμεσα στις αλλαγές που έχει κάνει ο ειδικός φρουρός περιλαμβάνονται σφυρήλατα πιστόνια, νέα μεγάλη τουρμπίνα, αλλά και πιο σπορ ανάρτηση, μεγαλύτερα ελαστικά και 6πίστονες δαγκάνες για τα φρένα. Ο ίδιος, δηλώνει ότι η δύναμη μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, φθάνοντας στους 550 ίππους.


Επιπλέον των παραπάνω, υπάρχει και σύστημα που αλλάζει τη χαρτογράφηση του μοτέρ για να κινείται σε καθημερινές συνθήκες με λιγότερα άλογα, ενώ το πρόγραμμα των 500 ίππων μπορεί να επιλεγεί σε καταστάσεις ανάγκης όπως μια καταδίωξη, για να μεταφερθεί ένα άτομο που χρήζει βοήθειας κ.λπ. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν το πραγματικά εντυπωσιακό αυτό Octavia κυκλοφορεί στους δρόμους ή βρίσκεται ακόμη στο συνεργείο. Ωστόσο, εφόσον τελικά τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., είναι σίγουρο ότι πολλοί παραβάτες θα χάσουν τον ύπνο τους…
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ