2012-06-21 23:09:02
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΣΑΒΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Αντρέι Αρσάβιν μπορεί να αντέδρασε άκομψα όταν οι Ρώσοι φίλαθλοι του ζήτησαν εξηγήσεις για τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας τους από το Euro, την Πέμπτη όμως, θέλησε να απολογηθεί.

"Η έκβαση απογοήτευσε εμάς και φυσικά τους φιλάθλους μας. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Ως αρχηγός της ομάδας, μιλώντας εκ μέρους των συμπαικτών μου κι εμένα, θέλω να απολογηθώ για την εμφάνιση και τα αποτελέσματα που είχαμε", δήλωσε ο άσος της Ζενίτ σε τηλεοπτικό σταθμό της Αγίας Πετρούπολης.

Στη συνέχεια ο Αντρέι Αρσάβιν ξεκαθάρισε: "Δεν είναι σωστό να θέλουμε να αποποιηθούμε των ευθυνών μας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο διάλεξα τούτη τη στιγμή για να τοποθετηθώ σχετικά. Το κάνω τώρα και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για το εν λόγω ζήτημα".

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος μέσος είχε λογομαχήσει με Ρώσους φιλάθλους στο ξενοδοχείο που διέμενε η εθνική, στη Βαρσοβία, λίγες ώρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ελλάδα.

Εξάλλου, όταν ένα μέλος του ρωσικού Κοινοβουλίου ζήτησε εξηγήσεις από τους διεθνείς για την παταγώδη αποτυχία, ο Αρσάβιν είχε πει: "Αν είχατε υψηλές προσδοκίες από την ομάδα, είναι δικό σας πρόβλημα κι όχι δικό μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ