2020-06-20 12:55:31
Φωτογραφία για Γιατρός «μαϊμού»: Μιλά ο άνθρωπος που τον ξεσκέπασε -Είδε ότι δεν ήξερε να φοράει... ιατρικά γάντια
Χειρουργικά γάντια -Φωτογραφία: Shutterstock

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κίνηση που «πρόδωσε» τον γιατρό «μαϊμού» αποκάλυψε ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, αποκάλυψε ότι οι κινήσεις του ψευτογιατρού έδειχναν άγνοια για βασικά ζητήματα της ιατρικής, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες του και ακολούθως την καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγιαννόπουλος εξήγησε ότι όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης ζητά συνεργασία με την Κλινική ζητούνται δώδεκα συγκεκριμένα χαρτιά, μεταξύ αυτών και ο τίτλος σπουδών. Ο γιατρός «μαϊμού» όταν του ζητήθηκε το συγκεκριμένο χαρτί απάντησε ότι θα το προσκομίσει αργότερα η σύζυγός του.

Ένα χρόνο αργότερα κατά τη διάρκεια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών, οι υπεύθυνοι της Κλινικής παρατήρησαν ότι ο γιατρός «μαϊμού» δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής στον τρόπο που φορούσε τα γάντια καθώς έδειχνε να μην γνωρίζει καν ότι δεν έπρεπε να έρθει σε επαφή με το εξωτερικό τους μέρος
. Ακολούθως απάντησε λάθος στις ιατρικές ερωτήσεις που τους υποβλήθηκαν γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες και οδήγησε στην καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. «Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Ένα νέο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας

Εντωμεταξύ, μετά τα πρώτα ηχητικά, στα οποία ακουγόταν ο ψευτογιατρός «Νικόλαος Κοντός» να λέει ότι «ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye», το Mega αποκαλύπτει νέο ηχητικό ντοκουμέντο με παραληρηματικές θεωρίες του ψευτογιατρού για την γιατρειά του καρκίνου.

Αυτή τη φορά, ο «Νικόλαος Κοντός» το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού με μια... ανάλυση των εξετάσεων ενός καρκινοπαθούς, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να μπερδέψει το θύμα του, με τις δήθεν εξειδικευμένες γνώσεις του.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχε περίπου 270, 280 χιλιάδες, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία», ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο… ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα.

«Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας. Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ», λέει ο 47χρονος.

«Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 - 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό. Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος. Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν», ακούγεται να λέει ο... ψευτοεπιστήμονας!

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/giatros-maimoy-kinisi-gantia-ton-prodose
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ