2020-07-02 07:42:27
Φωτογραφία για Το τερμάτισαν οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου: Δεν μας είπαν ότι μπορεί να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο
Επιστολή διαμαρτυρίας εργαζόμενων στη ΔΟΥ Χαλανδρίου για τη συγχώνευση με αυτήν του Χολαργού - Γιατί ζητούν η ΑΑΔΕ να πάρει πίσω την απόφασή της

H ΑΑΔΕ ανακοίνωσε στις 30 Ιουνίου την ενοποίηση κάποιων ΔΟΥ, με στόχο, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της, την αναβάθμιση τής λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και την καλύτερη δυνατή ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου έστειλαν επιστολή τόσο στον Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, όσο και υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με την οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για τον αιφνιδιαστικό τρόπο που χειρίστηκε η ΑΑΔΕ το θέμα, όσο και για το γεγονός ότι δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για την... μετακόμιση.

Στην επιστολή τονίζεται ότι η συχγώνευση δεν λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες των υπαλλήλων (οικογενειακές υποχρεώσεις, απόσταση από τον τόπο κατοικίας, λόγοι υγείας, κτλ), αλλά και πως οι υπάλληλοι θα αναγκαστούν να εργαστούν το Σαββατοκύριακο, εκτός ωραρίου, για να μεταφέρουν όλο το αρχείο της προς συγχώνευση ΔΟΥ.

Τέλος η επιστολή καταλήγει, τονίζοντας ότι στο νέο κτήριο δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι για να στεγαστούν και οι υπάλληλοι των δύο ΔΟΥ και επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή των εργαζομένων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ