2020-07-08 13:37:24
Φωτογραφία για Ο Θεός ζητάει από τον καθένα μία φορά.Τότε είναι ο καιρός Του. Όποιος Τον απέρριψε και δεν Τον άκουσε τότε,σπάνια συμβαίνει να ακούσει έπειτα την φωνή.
«Ω,αδελφέ,όποιος δεν είναι έτοιμος τώρα,όποιος δεν είναι έτοιμος τη στιγμή που χρειάζεται,εκείνος δεν θα είναι ποτέ έτοιμος!

Όποιος δεν έρχεται όταν τον καλούν,αυτός ποτέ δεν θα έλθει

Ο Χριστός σου ζητάει τώρα,όχι αργότερα. Περιμένει να έλθεις σήμερα,όχι αύριο. Αύριο θα κληθούν άλλοι. Ο Θεός ζητάει από τον καθένα μία φορά. Τότε είναι ο καιρός Του. Όποιος Τον απέρριψε και δεν Τον άκουσε τότε,σπάνια συμβαίνει να ακούσει έπειτα την φωνή.

 Δεν είστε ακόμη έτοιμοι; Ακόμη κοιτάτε πίσω σας; Έχετε ακόμη νεκρούς να θάψετε; Έχετε ακόμη μία γλυκειά φωλιά για την οποία λυπάστε;. Μείνετε! Μην έλθετε! Αύριο,έτσι και αλλιώς,η φωτιά θα σας τα κάψει και μαζί και εσάς!

Κύριε,εαν αυτή είναι η στιγμή της μεγάλης απόφασης,ιδού,και εγώ είμαι έτοιμος! Φώναξε και κάλεσέ με! Είμαι έτοιμος αυτήν τη στιγμή! Τους λογαριασμούς μου τους έκανα: δεν επιθυμώ τίποτα, δεν μετανιώνω για κάτι!

Ούτε ένα ψίχουλο της καρδιάς μου δεν είναι δεμένο με κάτι γήϊνο. Οι αποσκευές μου είναι έτοιμες. Έχω τόσο λίγα να πάρω μαζί μου! Ότι είχα πιο πολύτιμο το έστειλα μπροστά,ότι είχα πιο βαρύ το πέταξα πίσω μου. Το μόνο που επιθυμώ είναι να μη μείνω χωρισμένος από Εσένα ποτέ,Ιησού,Γλυκύτατε σωτήρα μου και μεγάλε μου Θεέ»

π.Κωνσταντίνος Σίρμπου(1905-1975)o ομολογητής και μάρτυρας

proskynitis.blogspot

Διαβάστε και -Έρχεται η εποχή που δεν θα υπάρχουν ιερείς,οι πόρτες θα είναι κλειδωμένες
proskynitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ