2020-07-13 18:41:20
Φωτογραφία για Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στην Αθήνα
Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι εννέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, στο περιθώριο διαδήλωσης κατά του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν κατοχή εκρηκτικών, εκρήξεις και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των απολογιών, οι κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων ανά περίπτωση αποδίδονται και εννέα πλημμελήματα, κρίθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με ανακριτή και Εισαγγελέα να κρίνουν ότι σε έξι από αυτούς πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σε έναν κατηγορούμενο επιβλήθηκε επιπλέον και υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ.

Από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν μεταβεί τουλάχιστον 500 άτομα, τα οποία υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα την απόφαση της Δικαιοσύνης.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ