2020-07-13 18:39:52
Φωτογραφία για Σπήλιος Λιβανός: Θέτουμε τον πολίτη στο επίκεντρο, με την παροχή υπηρεσιών 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο
        Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός, κατά τη σημερινή του ομιλία επί του νομοσχεδίου για την Ενίσχυση της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σημείωσε μεταξύ άλλων:

 

Απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου: «Για μία ακόμα φορά προσπαθήσατε, να καλύψετε πάλι τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις των κυβερνήσεων τις οποίες υπηρετήσατε και για τις οποίες σήμερα γελάτε με αμηχανία. Εχετε χάσει τον ύπνο σας, και αυτό φαίνεται σε όλες τις παρεμβάσεις σας. Αντί να ανεβάζετε τους τόνους άσκοπα, δώστε εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Πείτε στον αρχηγό σας τον κ. Τσίπρα, ότι η ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει και κατάθεση, λογοδοσία για την εποχή εκείνη. Σταματήστε να προκαλείτε τη νοημοσύνη των αντιπάλων σας και εξηγήστε πως και με τι σκοπούς κυβερνούσατε επί 4,5 χρόνια».

 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ