2020-07-14 10:11:57
Φωτογραφία για Γαλλία: Συνελήφθη ένας από τους «10 κορυφαίους στόχους» για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας στο ίντερνετ
Ο ύποπτος, ένας άντρας κοντά στα 40, κατηγορείται επίσης για βιασμό ανηλίκου, καθώς και για τη σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψης ενός άντρα που περιγράφεται σαν «ένας από τους 10 κορυφαίους στόχους των αρχών», στη μάχη κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας στην ηλικία των 40, που είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση και να ελέγξει αρκετές «σκοτεινές» ιστοσελίδες διαδικτυακής παιδοφιλίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην πόλη Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας στις 7 Ιουλίου

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε επίσης για βιασμό ανηλίκου, καθώς και για τη σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο.

Ο εισαγγελέας του Μπορντό, δήλωσε σχετικά: «Αυτός ο διαδικτυακός χρήστης, ο οποίος προσδιορίστηκε ως ένας από τους 10 περιζήτητους στόχους, επέτρεψε σε χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν πρόσβαση σε φωτογραφίες ή βίντεο παιδικής πορνογραφίας». «Φάνηκε επίσης ότι έπαιξε ενεργό ρόλο στην παραγωγή φωτογραφιών ή βίντεο παιδικής πορνογραφίας» πρόσθεσε.

Ντετέκτιβ και ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο με τη βοήθεια της Europol.

Ο άνδρας, οι πορνογραφικοί ιστότοποι του οποίου ήταν προσβάσιμοι μόνο με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού για τη διατήρηση της ανωνυμίας μεταξύ των χρηστών, αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του επιβλήθηκαν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ