2020-07-16 23:19:07
Φωτογραφία για Τραμπ: Κατρακυλά η δημοτικότητά του
Στις προσπάθειές του για δημοσκοπική ανάκαμψη ο Τραμπ τα κάνει όλα- «Ξήλωσε» και τον επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείαςΆσπρισε από το... κακό του ο Ντόναλντ Τραμπ βλέποντας τις απογοητευτικές για τον ίδιο δημοσκοπήσεις.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να συμμορφωθεί με τις επιταγές της πανδημίας της νόσου Covid- 19, εάν θέλει να παραμείνει στον Λευκό Οίκο.

Με τους δημοσκόπους να δείχνουν τον πολιτικό του αντίπαλο και πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, να διατηρεί σαφές προβάδισμα, άφησε φυσικά τα μαλλιά του χωρίς να τα βάψει ξανθοκόκκινα.

Επίσης, φόρεσε μάσκα κυκλοφορώντας στους δρόμους της Ουάσινγκτον και «ξήλωσε» τον επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, ο οποίος πλήρωσε τα... σπασμένα. Βέβαια και ο ίδιος είχε υποπέσει σε γκάφες ολκής.

«Με ικανοποίηση ανακοινώνω ότι ο Μπιλ Στέπιεν προήχθη στη θέση του διευθυντή της εκστρατείας» για την επανεκλογή μου στην προεδρία, ανέφερε ο μεγιστάνας στην ανάρτησή του, που έγινε πρώτα στο Facebook, καθώς υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στο Twitter, τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά, εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης.


Ο ένοικος του Λευκού Οίκου τρώει τη σκόνη του Μπάιντεν στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Πρόσφατη μεγάλη δημοσκόπηση, του πανεπιστημίου Quinnipiac, φέρει τον Μπάιντεν να προηγείται έναντι του Τραμπ με 52% έναντι 37% σε εθνικό επίπεδο, τρεις μήνες και κάτι προτού στηθούν κάλπες στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος φέρεται να εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις του Παρσκέιλ τελευταία, ειδικά μετά το φιάσκο στην Τάλσα, όταν στο κλειστό γήπεδο όπου μίλησε ο Τραμπ οι κενές θέσεις αποτελούσαν αποκαρδιωτικό θέαμα.

Το πιο ανησυχητικό για τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο είναι πως κατά την έρευνα του πανεπιστημίου, ο Δημοκρατικός αντίπαλός του τον ξεπερνά πλέον ακόμη και σε ερωτήσεις όπως το ποιον θεωρούν οι ψηφοφόροι καταλληλότερο για την διαχείριση της οικονομίας, μέχρι τώρα το γερό χαρτί του Τραμπ, πέραν της συσπείρωσης των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Παρσκέιλ βρισκόταν στο πλευρό του Τραμπ από το 2015, όταν ανακοίνωνε την εκστρατεία του.

Έκτοτε είχε υποπέσει σε δύο χοντρές γκάφες. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος Τραμπ αναγκάστηκε να διαγράψει ένα tweet με μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο επικεφαλής της εκστρατείας του που απεικόνιζε πλήθος κόσμου να υποδέχεται φαινομενικά το αεροπλάνο του Αμερικανού προέδρου, κατά την άφιξή του σε αθλητική διοργάνωση.

Και αυτό γιατί οι χρήστες επεσήμαναν ότι η εν λόγω λήψη είχε τραβηχτεί από την επίσκεψη του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους στον αγώνα NASCAR του 2004 και όχι από την πρόσφατη επίσκεψη του Τραμπ.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον Παρσκέιλ ήταν η Τούλσα. Μετά την μηδαμινή προσέλευση στην συγκέντρωση, ο υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, κατηγόρησε για τις άδειες θέσεις τους διαδηλωτές του κινήματος «Black Lives Matter» που βρίσκονταν έξω από τον χώρο της συγκέντρωσης. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι «έφτασαν ακόμη και να εμποδίζουν την πρόσβαση στους ανιχνευτές μετάλλου, απαγορεύοντας έτσι την είσοδο στους πολίτες».

Μία ημέρα αργότερα, ο Παρσκέιλ καταφέρθηκε εναντίον των δημοσιευμάτων για τη διαμαρτυρία μέσω TikTok: επέκρινε δημοσιογράφους και επέμεινε ότι η προσέλευση δέχτηκε πλήγμα από «μια ομάδα κατά την οποία τα ΜΜΕ που διασπείρουν fake news προειδοποιούσαν τους πολίτες να μην συμμετέχουν στη συγκέντρωση γιατί διατρέχουν κίνδυνο από τον κορωνοϊό και τους διαδηλωτές, σε συνδυασμό με πρόσφατες εικόνες των φλεγόμενων αμερικανικών πόλεων».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ