2020-07-21 16:00:20
Φωτογραφία για Ήμουν τέσσερα χρόνια στον Ίασμο, στη δραματική σχολή
Η Σπυριδούλα Κάιζερ που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM μίλησε στο "Καλοκαίρι #not". Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά το τέλος της από το ριάλιτι μόδας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο της βήμα και την θεατρική παράσταση στην οποία βρίσκεται. 

"Ταξίδεψα μόλις βγήκα από το GNTM για να αλλάξω λίγο κλίμα. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Είχα περάσει δύσκολα. Μέχρι που ήθελα να πάω σε ψυχολόγο. Είχα μάθει να γνωρίζομαι με συγκεκριμένα άτομα και όταν βγήκα έξω φοβόμουνα. Είναι σαν να είσαι κλεισμένος σε μια φυλακή. Αλλά δεν ήταν φυλακή, ήταν πάρα πολύ ωραία. Ήθελε χρόνο"

"Με βοήθησε πάρα πολύ το GNTM. Ακόμα και σήμερα έχω δουλειές. Τα πρωινά πάω και κάνω τις δουλειές που μου κλείνει η booker μου και μετά έρχομαι στην πρόβα για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχω",συμπλήρωσε. 

Όσο αφορά την απόφαση της να μπει στο θέατρο η ίδια λέει:"Ήμουν τέσσερα χρόνια στον Ίασμο, στη δραματική σχολή", ενώ για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δεχθεί αναφέρει πως δεν την πειράζουν καθώς σε μια δημοκρατική χώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ