2020-07-25 14:00:16
Φωτογραφία για Το μοντέλο και Playmate Ιταλίας ερωτεύτηκε το ελληνικό καλοκαίρι και το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο.
Tο μοντέλο και Playmate Ιταλίας ερωτεύτηκε το ελληνικό καλοκαίρι και το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα έχουν γραφτεί άρθρα ...και άρθρα. Έχουν σπαταληθεί χιλιάδες τόνοι μελάνι και είναι μία συνθήκη που πρέπει να την ζήσεις τουλάχιστον για μία φορά στην ζωή σου. Και παρότι το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται να το ζήσουμε με ευλαβική προσοχή, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά.

Πρωινή ρέκλα στις μαγικές παραλίες, ένα κοκτέιλ προς το μεσημεράκι ώστε να πάρουμε δυνάμεις και φυσικά η τελετουργία του φαγητού στις ταβέρνες της Χώρας, όπου θα σ’ έχει στείλει συστημένο κάποιος γνωστός. Το βραδάκι ξεκινά με βόλτα στα στενάκια και η οποία θα καταλήξει θριαμβευτικά στα μπαρ του νησιού. Ευλογημένη για να ζήσει το ελληνικό καλοκαίρι έχει σταθεί και η Chiara.

Η Ιταλίδα μοντέλο και Playmate Ιταλίας κάνει το δικό της tour στις Κυκλάδες και μας ενημερώνει καθημερινά μέσω Instagram για τις απολαύσεις της. Έχοντας επισκεφτεί Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο, εδώ κι ένα μήνα εξερευνά κάθε γνωστό και άγνωστο μέρος, ανακαλύπτοντας άγνωστες παραλίες που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν και οι μόνιμοι κάτοικοι.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ