2020-08-02 18:02:44
Φωτογραφία για Αδέσποτα κουτάβια στην Αλεξανδρούπολη-εκπαιδευόμενοι... «θεραπευτές» στη Γερμανία
Η συγκινητική ιστορία δυο μικρών κουταβιών που ξεκίνησαν τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας πλήθος αντιξοότητεςΤη συγκινητική ιστορία δυο μικρών κουταβιών από την Αλεξανδρούπολη, της Ντίβας και της Χάιντι, φέρνει στο φως το e-evros. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται ανάρτηση στη σελίδα του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, δύο μικρά σκυλάκια που ξεκίνησαν τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας πλήθος αντιξοότητες βρήκαν το «happy end» τους στη Γερμανία, και πλέον εκπαιδεύονται για να αναλάβουν έναν πολύ σημαντικό και χρήσιμο ρόλο.

Η μικρούλα Χάιντι βρέθηκε πεταμένη με τα αδερφάκια της σε χωριό της Αλεξανδρούπολης. Η ιστορία της, κλασική: Μαμά αστείρωτη, κουτάβια στο δρόμο. Όμως στάθηκε τυχερή γιατί οι άνθρωποι του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης την πήραν και τη φρόντισαν. Η Χάιντι στην πορεία στάθηκε και άλλη μια φορά τυχερή γιατί βρήκε σπίτι. Μια οικογένεια στη Γερμανία άνοιξε την αγκαλιά της και την υιοθέτησε δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία.


Η ημίαιμη λυκοσκυλίτσα Ντίβα, με τα υπέροχα μπλε μάτια, βρέθηκε νεογέννητη σε κάδο σκουπιδιών στα μέρη και αυτή της Αλεξανδρούπολης. Κάποιος τη θεώρησε σκουπίδι και την πέταξε στον κάδο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Μέσα στην ατυχία της όμως και αυτή στάθηκε τυχερή καθώς τη βρήκαν και την πήραν από εκεί που την είχαν πετάξει. Οι εθελοντές του καταφυγίου την έσωσαν, τη φρόντισαν και τη μεγάλωσαν στην κυριολεξία με μπιμπερό. Η οικογένεια στη Γερμανία που πήρε τη Χάιντι, είδε την ιστορία της Ντίβας και θέλησε να τη σώσει και αυτή. Να ανοίξει και σε αυτή το σπίτι της. Έτσι η Ντίβα πέταξε μέχρι τη Γερμανία για να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σήμερα οι δύο αυτές υπέροχες σκυλίτσες, που κάποιοι θεώρησαν σκουπίδια και τις πέταξαν, εκπαιδεύονται για σκυλιά-θεραπείας σε γηροκομείο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει στις οθόνες μας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει στις οθόνες μας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ