2020-08-12 17:58:49
Φωτογραφία για Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο «Style Me Up»
Καινούργια εκπομπή ετοιμάζουν στο OPEN για τη νέα σεζόν και όπως έχει ανακοινωθεί τίτλος της θα είναι «Style Me Up», έχοντας στο «τιμόνι» της τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η εκπομπή θα δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες αλλά και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας την εμφάνισή τους με τη βοήθεια ομάδας ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους.

Εκτός όμως από αυτούς που θα αναλάβουν την αλλαγή του στιλ θα υπάρχει και μόνιμη επιτροπή, με πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, που θα συζητούν και θα κρίνουν τους συμμετέχοντες βοηθώντας τους να βρουν το ιδανικό στιλ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, μέλος στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γνωστό μοντέλο έχοντας διανύσει αρκετά… χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα είναι μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου στο καινούργιο ριάλιτι μόδας που ετοιμάζει το OPEN. Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από την επαγγελματική πορεία του διεθνώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατάφερε να κερδίσει μία… στιλένια καρέκλα για την κριτική επιτροπή και να βοηθήσει όσους θέλουν να «χτίσουν» το δικό τους στιλ.

Να θυμίσουμε ότι στην ίδια επιτροπή έχει συμφωνήσει να βρεθεί και η Υβόννη Μπόσνιακ

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ