2020-08-31 13:48:25
Φωτογραφία για Aττίλα Χίλντμαν: Ο 39χρονος vegan μάγειρας που «μαγειρεύει» θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό
Ο 39χρονος ακροδεξιός μάγειρας προκαλεί πονοκέφαλο στη Μέρκελ καθώς ενορχηστρώνει

τις μεγάλες συγκεντρώσεις στο Βερολίνο κατά των περιοριστικών μέτρων τη νόσο Covid- 19

Ο μελαχρινός γενειοφόρος άνδρας με την ντουντούκα είναι αυτός που ενορχηστρώνει τις μεγάλες συγκεντρώσεις έξω από το κτίριο της Reichstag στο Βερολίνο κατά των περιοριστικών μέτρων για τη νόσο Covid-19.

Ο 39χρονος Aττίλα Χίλντμαν είναι αυτός που συντονίζει ακροδεξιούς, οικογένειες με παιδιά, αλλά και ονειροπόλους του Τρίτου Ράιχ, που διαδηλώνουν στους δρόμους του Βερολίνου και περικυκλώνουν το κτίριο της γερμανικής βουλής Ράιχσταγκ προκαλώντας επεισόδια.

Ο μελαχρινός άντρας θεωρείται γκουρού στη κουζίνα για vegan, έχει δική του ιστοσελίδα και είναι δεινός ρήτορας.

Ισχυρίζεται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν «ευλογία» σε σχέση με την Άνγκελα Μέρκελ κατηγορώντας την ευθέως ότι σχεδιάζει μια παγκόσμια γενοκτονία


Ο 39χρονος Χίλντμαν έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των γερμανικών αρχών διαδίδοντας θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πανδημία του νέου κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών ότι ετοιμάζεται «γενοκτονία» με το πρόσχημα του εμβολιασμού.

Ο Χίλντμαν πιστεύει ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κόρη προτεστάντη ιερέα, είναι Εβραία και επικεφαλής ενός «σιωνιστικού καθεστώτος» που εμπλέκεται στον «νέο άξονα του κακού». Ο σεφ, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες, αρνείται ότι είναι απεχθάνεται τους Εβραίους, ωστόσο παραδέχεται ότι ορισμένες εβραϊκές έχει βάλει στόχο να καταστρέψουν τη Γερμανία και τη «γερμανική φυλή».

Διεξάγει το δικό του πατριωτικό πόλεμο. Ονειρεύεται την εποχή των Ναζί. Αποφοίτησε από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου σπουδάζοντας Φυσικής.

Μιλάει για «στρατόπεδα συγκέντρωσης του νέου κορωνοϊού» κάνοντας συγκρίσεις με το Ολοκαύτωμα.

«Εμείς γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε. Αλλά θα πολεμήσουμε πρώτα αυτή τη μάχη και θα νικήσουμε!», φωνάζει με την ντουντούκα του κάθε φορά που συμμετέχει στις διαδηλώσεις.

Ο ψευτο-επαναστάτης δεν απόλαυσε το καλοκαίρι ραστώνη. Ήταν στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων, μπροστά από τη σύμβολο της Δημοκρατίας, το Reichstag με 88 δημοσιεύσεις ανά λεπτό στο Telegram, τα επεξηγηματικά βίντεο σχετικά για την οπαδό του κομμουνισμού... Μέρκελ.

Ο Χίλτμαν οργανώνει το πλήθος που κραδαίνει ναζιστικά σύμβολα και σημαίες της αυτοκρατορικής Γερμανίας, μπροστά από το κτίριο της γερμανικής βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι μπροστά από το Ράιχσταγκ, το βράδυ του Σαββάτου, εκατοντάδες διαδηλωτές έσπασαν την περίφραξη ασφαλείας και ανέβηκαν στα εξωτερικά σκαλοπάτια με την πρόθεση να εισέλθουν στο κτήριο.

Η αστυνομία, που αρχικά αιφνιδιάστηκε, κατάφερε τελικά να τους αποτρέψει χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού.

Αιτιολογώντας την αδυναμία της αστυνομίας να παρεμποδίσει διαδηλωτές να ανέβουν τα σκαλοπάτια, εκπρόσωπός της δήλωσε πως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να είναι την ίδια στιγμή παντού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών 38.000 άτομα διαδήλωσαν στο Σάββατο στο Βερολίνο κατά των περιοριστικών μέτρων. Ανάμεσα στους διαδηλωτές - συνωμοσιολόγους, αντιεμβολιαστές, οικογένειες με τα παιδιά τους, ακροδεξιούς αλλά και τους «Πολίτες του Ράιχ» που υποστηρίζουν ότι η Γερμανική Αυτοκρατορία εξακολουθεί να υπάρχει ως νομικό πρόσωπο, ο Γερμανός Αττίλας ήταν το κεντρικό πρόσωπο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Γερμανός συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής που ειδικεύεται στην vegan κουζίνα έχασε όλους τους επιχειρηματίες συνεργάτες εξαιτίας των θεωριών συνωμοσίας περί Covid-19 τις οποίες διατυμπανίζει δεξιά κι αριστερά.

Γεννήθηκε τo 1981 στην περιοχή Kreuzberg του δυτικού Βερολίνου και είναι τουρκικής καταγωγής. Ως μωρό εγκαταλείφθηκε για υιοθεσία και στη συνέχεια μεγάλωσε με τους Γερμανούς θετούς του γονείς. Σύμφωνα με τον ίδιο έγινε vegan αφού ο θετός του πατέρας απεβίωσε το 2000 από καρδιακή προσβολή εξαιτίας των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης. Ο Χίλντμαν, εκείνη την εποχή ο ίδιος πολύ υπέρβαρος, δεν ήθελε να έχει την ίδια μοίρα.

Εκτός από τη χορτοφαγική διατροφή, άρχισε να κάνει σπορ.

Από το 2011 ήταν συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Becker Joest Volk. Το βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Vegan for Fun» ονομάστηκε «Cookbook of the Year» από τη Γερμανική Ένωση Χορτοφάγων το 2012. Έγινε «κάτι σαν τον Τζέιμι Ολιβερ της vegan κουζίνας» στη Γερμανία, τα γερμανικά ταμπλόιντ τον ονόμασαν βασιλιά του «vegan king».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκβιαστής ετών... 14 συνελήφθη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκβιαστής ετών... 14 συνελήφθη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ