2020-08-31 22:48:24
Φωτογραφία για Θρασύτατη ληστεία σε σπίτι στο Πανόραμα Παλλήνης
Παρά τις φωνές των κατοίκων της γειτονίας που τους αντιλήφθηκαν και τον συναγερμό που χτυπούσε, δυο ληστές «σήκωσαν» είδη αξίας από σπίτι κι έφυγαν... σαν κύριοι

Θρασύτατη ληστεία στο σπίτι πενταμελούς οικογένειας, την ώρα που έλειπε για διακοπές, σημειώθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες στο Πανόραμα Παλλήνης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες  δυο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, βρέθηκαν ένα βράδυ έξω από το σπίτι της οικογένειας, τις κινήσεις της οποίας φαίνεται πως είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα.

Στις προσπάθειές τους να εισβάλουν σε αυτό, έγιναν αντιληπτοί από ζευγάρι γειτόνων, με τον άντρα να τους φωνάζει, προσπαθώντας να τους αποτρέψει. Εκείνοι, απτόητοι, συνέχισαν το «έργο» τους, έσπασαν τα ρολά ασφαλείας και τα τζάμια στα παράθυρα και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε να χτυπά ο συναγερμός, μπήκαν στο σπίτι και «μάζεψαν» τα είδη αξίας που βρήκαν.


Στο μεταξύ, κάτοικοι από τα γύρω σπίτια που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν την αστυνομία και άρχισαν να φωνάζουν στους ληστές, με σκοπό να τους φοβίσουν και να τους σταματήσουν.

Εκείνοι, όμως, δεν καταλάβαιναν τίποτα και όταν «σήκωσαν» όσα ήθελαν από το σπίτι, βγήκαν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με τρίτο συνεργό που τους περίμενε μερικά μέτρα πιο κάτω και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, στον δρόμο τους από το σπίτι μέχρι το αυτοκίνητο, ένας γείτοντας βρέθηκε σε... απόσταση αναπνοής από αυτούς και τους ρώτησε σε έντονο ύφος τι προσπαθούν να κάνουν, ωστόσο εκείνοι τον έβρισαν και συνέχισαν την πορεία τους.

Μάρτυρας ανέφερε πως είδε τους δυο δράστες, λίγη ώρα πριν τη ληστεία, να αρπάζουν πινακίδα από άλλο αυτοκίνητο και να την βάζουν στο δικό τους.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη ληστεία κι έχει αναλάβει, πλέον, το έργο για τον εντοπισμό των δραστών, προσπαθώντας να αξιοποιήσει και το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ