2020-09-15 12:49:07
Φωτογραφία για Αναβιώνει η ομάδα του «Κάψε το σενάριο»...
Πριν από οκτώ περίπου χρόνια, όταν μία πενταμελής παρέα αποφάσισε να «Κάψει το σενάριο» στη συχνότητα του MEGA. Το ιδιαίτερο αυτό stand up show κράτησε δύο σεζόν και μετά σταμάτησε κυρίως γιατί ο καθένας τους τράβηξε το δικό του δρόμο. Φέτος όμως, οι δρόμοι των τριών από αυτούς συναντιούνται ξανά, πάλι στο MEGAλο κανάλι. Και βέβαια αυτός που το… ξεκίνησε όλο αυτό είναι και πάλι ο Λάμπρος Φισφής που έχει σχεδιάσει ένα καινούργιο comedy show με στοιχεία stand up σάτιρας.

Μαζί του θα είναι και οι παλαιότεροι τηλεοπτικά συνεργάτες του, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αλλά και το νέο μέλος στην παρέα τους, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, αφού όλοι τους έχουν συνεργαστεί μαζί και στο θέατρο.

Ο Φισφής λοιπόν θα υποδέχεται καλεσμένους σε ένα χαλαρό αλλά ανατρεπτικό talk show και μαζί με τους συνεργάτες του θα τους περνούν από διάφορα παιχνίδια, δοκιμασίες αλλά και προκλήσεις, δίνοντας στις αναμνήσεις του και όσα θα απαντά… άλλη διάσταση, με έντονο χιούμορ και σάτιρα.

Το καινούργιο αυτό comedy show με στοιχεία stand up σάτιρας είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα του MEGA τον επόμενο μήνα και να προβάλλεται στη μεταμεσονύκτια ζώνη με σκοπό οι τηλεθεατές να περνούν καλά και να… καίνε με τα γέλια τους ό,τι δυσάρεστο συνέβη τη μέρα που πέρασε.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ