2020-09-17 08:37:59
Φωτογραφία για Απατεώνες παρέλαβαν 28.000 από δυο γυναίκες στη Ρόδο
Θύματα των απατεώνων πέφτουν ακόμη και νέοι άνθρωποι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα συνεχή κρούσματα απάτης σε βάρος γυναικών

στη Ρόδο, από επιτήδειους που τηλεφωνούν παριστάνοντας τους αστυνομικούς ή τους γιατρούς και τους ενημερώνουν ότι τάχα συγγενικά τους πρόσωπα έχουν προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ή έχουν τραυματιστεί, ζητώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους «ξεμπλέξουν» ή να τους... χειρουργήσουν!

Το πιο ανησυχητικό, είναι ότι θύματα των απατεώνων πέφτουν ακόμη και νέοι άνθρωποι, όπως μια 27χρονη, η οποία πείστηκε από τα λεγόμενα του αγνώστου που της τηλεφώνησε και της είπε ότι ο σύζυγος της είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα. Η νεαρή γυναίκα δεν υποψιάστηκε την απάτη, ούτε όταν ο συνομιλητής της απαίτησε να αφήσει το μεγάλο ποσό των 10.000 ευρώ κοντά σε έναν... κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη! Έτσι, άφησε τα χρήματα, τα οποία πήρε ένα μέλος της σπείρας και έγινε καπνός.


Το περιστατικό αυτό συνέβη το περασμένο Σάββατο, αλλά και την Παρασκευή την έπαθε με τον ίδιο τρόπο μια ηλικιωμένη, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που την ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της είχε σκοτώσει ένα παιδί σε τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε χρήματα για να «κουκουλωθεί» η υπόθεση. Η αναστατωμένη γυναίκα έβαλε σε μία σακούλα 18.000 ευρώ και τα άφησε κοντά σε κάδο απορριμμάτων στην Παλιά Πόλη, απ' όπου τα πήραν οι απατεώνες χωρίς να τους δει!

Και τα δυο περιστατικά καταγγέλθηκαν με αρκετή καθυστέρηση στην Ασφάλεια Ρόδου, οι αστυνομικοί της οποίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη της ίδιας σπείρας που έχει διαπράξει μια σειρά από παρόμοιες απάτες στο νησί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ