2020-09-28 09:30:20
Φωτογραφία για Αναβρασμός στην ΕΡΤ - Ανακοίνωση κόλαφος των εργαζομένων για τις «μεταγραφές» παρουσιαστών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ:

Η συστηματική υποβάθμιση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και η κατ’ επανάληψη χωρίςπροσχήματα περιθωριοποίηση εργαζομένων της ΕΡΤ (διοικητικό – τεχνικό προσωπικό – καλλιτεχνικό προσωπικό) έχει γίνει πια καθεστηκυία αντίληψη για τη διοίκηση της εταιρείας.

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες δημοσιογράφοι στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, με τεράστια εμπειρία, γνώση και διάθεση για δουλειά, κρίθηκαν ανάξιοι για να παρουσιάσουν την εκπομπή Αθλητική Κυριακή. Μια εκπομπή που γεννήθηκε έζησε και καταξιώθηκε από τους ανθρώπους της ΕΡΤ για περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν κατανοούμε την ανάγκη για «μεταγραφές» από άλλα κανάλια σε χώρους,στους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει κανένα μα κανένα κενό…..Τουναντίον υπερτερεί  και τούτο έχει πλειστάκις αποδειχθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφικές προσλήψεις μετακλητών υπάλληλων σε θέσεις που δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένους ανθρώπους. Πρόθεση της  Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση στη διοίκηση της ΕΡΤ.


Σκοπός της είναι:

να συμβάλλει με όλους τους τρόπους στην διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση της δημοσίας τηλεόρασης

να προλάβει η να διορθώσει στρεβλώσεις που δυστυχώς ακόμη και σήμερα παρατηρούμε.

να  παρατηρεί και να ενημερώνει την κοινωνία που πληρώνει την ΕΡΤ και τους συναδέλφους μας για αυτά που συμβαίνουν

τέλος, να εμποδίσει με επιχειρήματα και καλόπιστο διάλογο τη διαιώνιση καταδικασμένων και αποτυχημένων πρακτικών του παρελθόντος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ