2020-09-28 10:16:25
Φωτογραφία για Google Maps: Εμφάνιση του αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιοχή
Καινοτομία από τη Google. Στο Google maps θα ξεκινήσει η εμφάνιση του αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιοχή, με βάση τα στοιχεία των τελευταίων 7 ημερών.

Η Google προσθέτει ακόμα μία λειτουργία στην υπηρεσία Google Maps με σκοπό να βοηθήσει στην ενημέρωση των χρηστών για τα περιστατικά COVID-19 στις περιοχές που βρίσκονται ή που σχεδιάζουν να επισκεφθούν.

Από αυτήν την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Techgear.gr, θα ..... ξεκινήσει σταδιακά η εμφάνιση του αριθμού κρουσμάτων COVID-19 ανά 100.000 κατοίκους με βάση τα στοιχεία των τελευταίων 7 ημερών, ενώ θα υπάρχει και ένδειξη για τον ρυθμό αύξησης ή μείωσης τους.

Τα στοιχεία για τα κρούσματα προέρχονται από διάφορες πηγές, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Υπουργεία Υγείας των χωρών και τα νοσοκομεία αναφοράς. Σημειώνεται, επίσης, ότι αυτές οι πηγές παρέχουν ούτως ή άλλως ενημέρωση για τα κρούσματα στην υπηρεσία Google Search.

Η λειτουργία ενημέρωσης για τα κρούσματα COVID-19 θα εμφανιστεί σταδιακά στο Google Maps σε 220 χώρες και ξεχωριστά σε μεγάλες πόλεις, επαρχίες κλπ. ανάλογα με τα διαθέσιμα στοιχεία.
news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ