2020-10-01 13:24:20
Φωτογραφία για Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος
Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το 2017 στην Πρέβεζα - Χτύπησε τη γυναίκα του με σκεπάρνι στο κεφάλι - Καταδικάστηκε σε ισόβία - Τι λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να «ξυπνήσουν» την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Εφετείου, όπου ο δολοφόνος θα δώσει μάχη για να σπάσει τα ισόβια.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της Λιάνας για τις απειλές που δέχεται από τον γαμπρό του μέσα από τη φυλακή αλλά και για το εγγόνι του, το οποίο είναι πλέον έξι ετών.

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας, το εγγονάκι μας
. Ζούμε και παλεύουμε για αυτό το αγγελούδι» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας και συνεχίζει: «Η εγγονούλα μου η οποία είναι έξι ετών σήμερα, συνεχίζει και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό και έχει μνήμες. Κι εγώ και η γυναίκα μου, όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλώνουμε με πολύ αγάπη και υπομονή» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είχε καταδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων τον 34χρονο, τότε, άντρα που σκότωσε το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2017, την 27χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρεβέζης, χτυπώντας τη με σκεπάρνι στο κεφάλι.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Tο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης, οι καταθέσεις της οικογένειας ήταν συγκλονιστικές. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη.

«Ήταν βίαιος και οξύθυμος ο γαμπρός μου» είχε αποκαλύψει η αδερφή της

Λίγες ώρες μετά το συμβάν, η αδερφή της 27χρονης είχε μιλήσει και είχε αποκαλύψει πως ο γαμπρός της ήταν βίαιος και ζήλευε παράφορα την αδερφή της. Μάλιστα, είχε περιγράψει όλα όσα είχαν συμβεί εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν βίαιος. Τη ζήλευε και την είχε κλεισμένη μέσα στο σπίτι, ούτε τα σκουπίδια δεν την άφηνε να πετάξει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, προσευχόμαστε να συνέλθει γιατί την περιμένει το παιδάκι της.

Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ό,τι έκανε. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στη σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει. Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα. Αυτός στην αρχή την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν και μετά απειλούσε ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια αν δεν γυρίσει» είχε πει η αδερφή της ξεσπώντας σε κλάματα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ