2020-10-06 21:24:46
Φωτογραφία για Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή
Ένα ηχηρό, δημόσιο αντιφασιστικό μήνυμα θέλησαν να περάσουν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου με αφορμή την αυριανή ανακοίνωση της απόφασης στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ένα μεγάλο πανό με το γνώριμο πλέον σύνθημα ««Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» έχει αναρτηθεί από το πρωί στην πρόσοψη του θεάτρου «REX» της οδού Πανεπιστημίου ενώ θα συμμετάσχουν στην αυριανή τετράωρη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. Παράλληλα, καλούν όλα τα μέλη τους να βρεθούν αύριο το πρωί έξω απότο Εφετείο όπου θα ανακοινωθεί η πολυαναμενόμενη δικαστική απόφαση

Η ανακοίνωση

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Θα είμαστε εκεί». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ