2020-10-09 08:57:12
Φωτογραφία για Η GIGABYTE λανσάρει νέα BRIX PRO με Tiger Lake CPUs



 Η GIGABYTE ανακοίνωσε τα νέα BRIX PRO συστήματα μέσω μιας διαδικτυακής παρουσίασης.

Στην παρουσίαση της η GIGABYTE ανέφερε τις υψηλές επιδόσεις των επεξεργαστών 11ης γενιάς της Intel (Tiger Lake) και των Intel Xe graphics ενώ εξήγησε διάφορα οφέλη που προσφέρουν τα Thunderbolt 4, το Wi-Fi 6 και οι Quad display δυνατότητες στους εμπορικούς και όχι μόνο πελάτες.

Τα μικρά BRIX PRO εξοπλίζονται με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς (Tiger Lake) με Intel Xe γραφικά, παρέχοντας έτσι ανταγωνιστικές επιδόσεις στην δημιουργία περιεχομένου, το gaming και την ψυχαγωγία. Κάθε ένα από τα τρία συνολικά μοντέλα διαθέτουν δύο 2 M.2 slots υποστηρίζοντας PCIe 4.0 και τα αντίστοιχα M.2 drives, για 3 φορές υψηλότερες επιδόσεις από το παρελθόν σε συνδυασμό με τους επεξεργαστές της Intel.

 

 

Οι χρήστες μπορούν τώρα να είναι πιο ευέλικτοι στην προσαρμογή του εργασιακού τους περιβάλλοντος, αφού το BRIX PRO προσφέρει δυνατότητα προβολής σε τέσσερις 4K οθόνες ταυτόχρονα και αυτό, γίνεται δυνατό με τις 4 HDMI 2.0a στο πίσω μέρος των μονάδων. Όσο για τις υπόλοιπες θύρες, υπάρχουν 6 USB (4 στο μπροστινό μέρος και 2 στο πίσω μέρος) καθώς και TPM controller που παρέχει το ανώτερο επίπεδο ασφάλειας για την αποφυγή απώλειας δεδομένων. Επιπλέον, το Thunderbolt 4 παρέχει ταχύτητα μεταφοράς έως και 40Gbps, υποστηρίζοντας επίσης ανάλυση 5K / 60Hz.

 

 

Το ενσωματωμένο διπλό Ethernet των 2.5GbE και 1GbE επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κατανομή δικτύου ανάλογα με τις ανάγκες τους, ενώ διαθέτει και Wi-Fi 6 chip που υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 2,4 Gbps.

 

 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σε ένα μοντέρνο μεταλλικό σασί, με χωρητικότητα 1.2L, φτιαγμένο από επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας για να παρέχει το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια επιτρέποντας στους χρήστες μια πιο ευέλικτη κατανομή χώρου, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με VESA bracket πίσω από μια οθόνη.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ