2020-10-22 05:15:42
Φωτογραφία για Σε καραντίνα δεκάδες έγκυες στο Βόλο, μετά από εντοπισμό θετικού κρούσματος σε γυναικολόγο

medlabnews.gr iatrikanea

 Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ιδιώτης γυναικολόγος – μαιευτήρας στο Βόλο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις γυναίκες της πόλης που συγκαταλέγονται στις πελάτισσές του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr, ο γιατρός πιθανότατα κόλλησε τον ιό από τη μητέρα του, η οποία έκανε το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και βρέθηκε θετική. Μόλις ο γιατρός, που λόγω της ιδιότητάς του, υποβάλλεται σε τεστ κοροναϊού κάθε δεκαήμερο, επιβεβαίωσε ότι είναι και ο ίδιος θετικός, ξεκίνησε αυτοβούλως να ενημερώνει τις πελάτισσες του, για να λάβουν τα μέτρα τους.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ήδη περισσότερες από δέκα γυναίκες έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα, όπως και οι σύζυγοί τους, αλλά και μέλη των οικογενειών τους, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς ο αριθμός των ατόμων που έχουν τεθεί σε περιορισμό.

Ορισμένες, μάλιστα, που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης απευθύνθηκαν ήδη στο νοσοκομείο, αλλά και σε ιδιωτικά εργαστήρια για να υποβληθούν σε τεστ για τον κοροναϊό, υπό τον φόβο διασποράς του ιού.

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ