2020-10-23 08:54:17
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΗ από Zen 2 και Zen 3 οι Ryzen 5000U Mobile CPUs

 



Ο χρήσης ExecutableFix αποκάλυψε τις προδιαγραφές ολόκληρης της σειράς Ryzen 5000U Mobile CPUs μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Εάν η συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι ακριβείς, η AMD θα κυκλοφορήσει τη σειρά CPU Ryzen 5000U με επεξεργαστές που βασίζονται στην Zen 3 αρχιτεκτονική αλλά και στην Zen 2, Cezanne (Zen 3) και Lucienne (Zen 2). Αυτό ίσως δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ των αγοραστών, καθώς μπορεί να προμηθευτούν με το σύστημα ένα Zen 2 μοντέλο με αποτέλεσμα να μην έχουν τα πλεονεκτήματα της Zen 3 γενιάς, που θα ήταν εμφανέστερα εάν έπαιρναν στη κατοχή του ένα διαφορετικό μοντέλο του ίδιου πιθανόν κατασκευαστή.

 

 

Όλοι αυτοί οι νέοι επεξεργαστές θα διαθέτουν TDP μεταξύ 10W / 25W ενώ πρόκειται να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Συγκεκριμένα οι Cezanne, λέγεται πως θα έρθουν με μέγιστη L3 cache memory στα 16MB, διπλασιάζοντας το μέγεθος από αυτή των Renoir.

Όσο για τις GPUs, στους συγκεκριμένους επεξεργαστές παρατηρούμε ότι όλοι έχουν υψηλότερες ταχύτητες ρολογιών, με τα low-end να διαθέτουν μεγαλύτερο αριθμό thread χάρη στην SMT τεχνολογία που θα βρίσκεται πλέον σε όλα τα SKUs, έναντι μερικών που συναντούσαμε στους Ryzen 4000 U Series. Είτε είναι βασισμένοι στην Zen 3 αρχιτεκτονική είτε στην Zen 2 χρησιμοποιούν τα Radeon Vega γραφικά., ωστόσο οι τελικοί αγοραστές θα πρέπει κοιτάξουν καλά το μοντέλο που αγοράζουν καθώς βάσει του παρακάτω πίνακα μπορεί να λάβουν ένα CPU παλιότερης σχεδίασης.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ