2020-10-27 08:00:13
Φωτογραφία για «Πάμε Δανάη»: Σκέψεις να γίνει τρίωρο και πιο gossip...



 Μεγάλες αλλαγές θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο «Πάμε Δανάη». Το κανάλι έχει αποφασίσει να αλλάξει αρκετά πράγματα τόσο στη ροή, όσο και στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Mega, με στόχο να ανεβάσει ταχύτητες στους πίνακες με τις θεαματικότητες της AGB.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Κωνσταντοπούλου, παραιτήθηκε την Παρασκευή και αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλο project του σταθμού. Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως λένε άνθρωποι του σταθμού, έγιναν κάποια διερευνητικά τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφους με εμπειρία στην πρωινή ζώνη προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα της εκπομπής. Ωστόσο, την αρχισυνταξία του πρωινού του Mega θα αναλάβει η Κία Παπαδοπούλου που συνεργάζεται έτσι κι αλλιώς με την εκπομπή.

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως που ετοιμάζεται έχει να κάνει με τη διάρκειά της. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή μεγάλωσε κατά είκοσι λεπτά, αφού ξεκινάει πια στις 09:40, για να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, σε νέα σύσκεψη που έγινε στον σταθμό έπεσε στο τραπέζι η ιδέα η εκπομπή να έχει τρίωρη διάρκεια. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν φωνές στο Mega που πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερο το «Πάμε Δανάη» να ξεκινάει στις 10 και να τελειώνει στη 1, γιατί ο ανταγωνισμός από τις 12 και μετά είναι διαφορετικός.

Αλλαγές θα γίνουν όμως και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Μέχρι τώρα η πρωινή εκπομπή του Mega, που το δημιουργικό της κομμάτι έχει αναλάβει ο Μίνως Θεοχάρης δεν ασχολείται τόσο πολύ με τη lifestyle θεματολογία και την τηλεόραση. Αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να αλλάζει.

Στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής η Δανάη και οι συνεργάτες της σχολιάζουν όσα έγιναν στην τηλεόραση. Αυτή η ενότητα αναμένεται να μεγαλώσει σε διάρκεια και έτσι το «Πάμε Δανάη» θα πάρει τη μορφή ενός κλασικού πρωινάδικου που αφιερώνει μία και πλέον ώρα στα νέα της showbiz και θα ακολουθούν οι μόνιμες ρουμπρίκες και οι καλεσμένοι.



To ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Πουλόπουλου...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ