2020-10-27 11:40:55
Φωτογραφία για SinuSet® : Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

 



Η ιατρική τεχνολογία αιχμής στο σημείο αυτό, έρχεται να δώσει μια κομψή και πρακτική λύση, με ένα πρωτοποριακόπροϊόν, το ρινικό φίλτρο SinuSet® το οποίο είναι η νέας γενιάς μάσκα της μύτης.



Το SinuSet® είναι ένα μικρό, πρακτικό, ελαφρύ, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα που τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια, με την διάρκεια χρήσης του να φτάνει στο τέλος της, όταν το φίλτρο μαυρίσει. 

Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και συμβάλλει στην δραστική προστασία του αναπνευστικού συστήματος. 







Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ



Η μείωση παθογόνων μικροσωματιδίων και αλλεργιογόνων (όπως τα βακτήρια, ακάρεα, η γύρη, η άμμος) από το να εισέλθουν από την μύτη με την αναπνοή χάρης το φιλτράρισμα του αέρα μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσης των ιώσεων.





Το ρινικό φίλτρο SinuSet® (μάσκα της μύτης) συνδυάζεται άριστα με την κοινή ιατρική μάσκα για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων ασφαλείας. 









Η ρινική κοιλότητα αποτελεί γνωστή πύλη εισόδου μικρο-σωματιδίων, γεγονός το οποίο η ελληνική ωτορινολαρυγγολογική επιστημονική κοινότητα το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.



Το ρινικό φίλτρο Sinuset® βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς με το πρωτοποριακό του σχήμα και το πιστοποιημένο αντι-αλλεργικό υλικό κατασκευής του (διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένη πατέντα σε 16 χώρες)απωθεί και δεν επιτρέπει την είσοδο στα εισπνεόμενα αιωρούμενα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας αλλά και τα σταγονίδια της αναπνοής, μεγέθους 2,5μm (και μικρότερα σε μέγεθος).



Παρέχει σημαντική προστασία στο αναπνευστικό μας σύστημα, όπως έχει αποδειχθεί από μετρήσεις της διαπερατότητας του ρινικού

















Το Sinuset® επιτρέπει στο χρήστη να αναπνέει με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει διακριτικότητα και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες.





 

Το Sinuset® είναι νέας γενιάςιατροτεχνολογικό προϊόν, κοινοποιημένο στον ΕΟΦ, διατίθεται από τα φαρμακεία σε αποστειρωμένη συσκευασία των 6 τεμαχίων, που το καθένα και είναι κατάλληλο για πολύωρη χρήση εώς ότου το φίλτρο κιτρινίσει και στη συνέχεια μαυρίσει όπου τότε χρειάζεται να αντικατασταθεί με νέο ρινικό φίλτρο.



Κυκλοφορεί σε 2 μεγέθη προκειμένου να βρει ο χρήστης αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα δικά του ρουθούνια και είναι απόλυτα ανεκτό και χωρίς παρενέργειες.



Η νέας γενιάς αντι-αλλεργική θεραπεία με την μάσκα της μύτης Sinuset®, έχει ισχυρές αντι-αλλεργικές ιδιότητες και συμβάλλει στην μείωμένη πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών παθολογικών συμπτωμάτων της μύτης και του αναπνευστικού.



 

Για παραγγελίες χονδρικής, απευθυνθείτε στη φαρμακαποθήκη σας ή στην εταιρεία διανομής UNILOG A.E.

Επικοινωνία: Τηλ. 211 105 7057, Fax: 211 105 7198, e-mail: [email protected] και [email protected].

 

Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στη BREATH PURITY ΙΚΕ:

Επικοινωνία: Τηλ. 211 119 8125,  e-mail: [email protected].

 

Ιστοσελίδα: www.sinuset.com/el/


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ