2020-10-28 20:20:24
Φωτογραφία για Από “ταπεράκι”…”πύραυλος”! Γιατί έκανε άλμα 41% σήμερα η μετοχή της Tupperware
Στο μαγείρεμα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού και στη αυξημένες μεταφορές σπιτικού φαγητού οφείλονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της εταιρείας που προκάλεσαν ιλιγγιώδες άλμα στη μετοχή, σε μια μέρα που η Wall Street καταρρέει!

Η μετοχή της Tupperware Brands σημείωσε άνοδο που άγγιξε το 41% στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς τα κέρδη και οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την αύξηση τους σε σχέση με το προηγούμενο έτος

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιγκέλ Φερνάντεζ απέδωσε τα αποτελέσματα στην αυξημένη οικιακή μαγειρική και την ανάγκη αποθήκευσης φαγητού κατά τη διάρκεια της πανδημίας κοροναϊού.

Η επίδοση της μετοχής είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς η μέρα είναι γενικότερη μέρα κατάρρευσης της αξίας των μετοχών στη Wall Street – Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average υποχωρούσε κατά 900 μονάδες στη μέση της συνεδρίασης.

Οι μετοχές της Tupperware έχουν εκτιναχθεί κατά 248% φέτος, ενώ στην ίδια περίοδο ο Dow έχει καταγράψει κέρδη μόλις και ο δείκτης S&P 500 έχει ενισχυθεί κατά 2,4%. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ