2020-10-28 20:25:08
Φωτογραφία για Σε καραντίνα η Νίκη Κεραμέως – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ύστερα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, όπως και ο σύζυγός της. Παρότι η ίδια είναι ασυμπτωματική, έσπευσε να υποβληθεί επειδή ο σύζυγός, εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όπως ανέφερε στο twitter.

Η κ. Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές συναντήσεις και εργαζόταν σκληρά, ήταν ιδιαίτερη προσεκτική και ως εκ τούτου θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον ιό ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της εργασίας τους. Η υπουργός τηρούσε πάντα όλα τα μέτρα και φορούσε μάσκα συνεχώς, λόγω της φύσης της δουλειάς της. Παλαιότερα είχε κάνει τεστ με αρνητικά αποτελέσματα .

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια, ενώ τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι. Όπως ανακοίνωσε η κ. Κεραμέως στο twitter:« Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche Macan
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche Macan
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ