2020-11-05 08:00:10
Φωτογραφία για Απίστευτη αμηχανία στη χθεσινή συνέντευξη του Τσιμιτσέλη...

 



Απέναντι από τον Τάκη Χατζή βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Direct του ALPHA. Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Έλα στη θέση μου» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή και τη συμβίωση με την αγαπημένη του σύντροφο, Κατερίνα Γερονικολού.

Ίσως, όμως, το highlight της συνέντευξης να μπορούσε να θεωρηθεί ένα πείραγμα από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή στον καλεσμένο του! Και αυτό δεν είναι άλλο από το σχόλιο περί ομοιότητας της νυν συντρόφου του ηθοποιού με την πρώην, Βάσω Λασκαράκη.

Πως αντέδρασε αλήθεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

«Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια» σημείωσε με χιούμορ ο ηθοποιός προς τον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής. Όταν, ωστόσο, ο δεύτερος σχολίασε πως η Βάσω Λασκαράκη μοιάζει με την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκρυψε την έκπληξη του!

«Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα… Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν» απάντησε με χαμόγελο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Με την Βάσω ήμασταν μαζί 8 χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι και έχουμε μια κόρη, την Εύα».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ